Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elfelejtette a szülinapomat, megbocsájtható bűn?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 15:24
11/28 anonim válasza:
ha sajnálja (nem csak mondja), akkor persze.
12/28 anonim válasza:
nem tudom, nekem az is rosszul esett mikor a névnapomat felejtette el kiderült nem is érdeklem őt...:(
13/28 A kérdező kommentje:
Mentségére szoljon hogy csak 3 honapja vagyuk együt...de akkoris!Én már most készülök az ő szülinapjára,pedig még sok idő van addig..
2011. szept. 18. 15:38
14/28 anonim válasza:
végül is igen. az enyém 4 év után felejtette el, pedig eddig már előtte egy héttel kérdezte, hogy hova menjünk, vele nem tudok mit kezdeni, de szerintem nem nagy baj 20L
15/28 anonim válasza:
Azt nem lehet elfelejteni.Én legalább is biztos,hogy nem.
Szerinted,hogy esne neki,ha te is egyszerűen elfelejtenéd az övét?
16/28 anonim válasza:
Hát ez szörnyű. Nem értem, hogy a nők miért csinálnak akkora ügyet, mindenféle baromságból. Elfelejtette a születésnapodat, és akkor most mi van.
17/28 anonim válasza:
Egyetértek a 15:48-assal :D
Ne akadj fenn ilyenen. Nekem van, hogy a barátaim is elfelejtik az enyémet, régen még bántott a dolog, de mostanra rájöttem, hogy ennél még lesznek rosszabb dolgok is sajnos. :(
Ilyenért úgy tök normálisan közöld vele, hogy "ma mivel a szülinapom van xy-tól ilyen meg ilyen ajándékot kaptam" de ezt személyesen mond neki és nézd meg, hogy mit reagál rá, ha őszintén sajnálja akkor a meg fog lepődni, hogy mekkora egy hülye.
19/28 A kérdező kommentje:
Szerintem is gáz...ki fogom rúgni :/
2011. szept. 18. 16:18
20/28 anonim válasza:
NEMÁR! szereted? szeret téged? akkor mit számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!