Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges örökké tartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges örökké tartó szerelmet kovácsolni?

Figyelt kérdés
ezt a kérdést azért tettem mert néhány helyen azt olvastam hogy minden szerelem kihűlik 1x , meg tesóm és 4 év járás után szakitott a barátjával mert elfáradt a kapcsolatuk
2009. ápr. 23. 21:07
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
de én szerintem ha változatosak a napok , gyakran romantikáznak mennek világot látni , igy fenntartható lehetne .. :)
2009. ápr. 23. 21:14
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Maga az intenziv ,lángoló szerelem az elmúlik. De ez egyáűltalán nem baj,sőt! Akik igazán összeillenek,ez után is imádják egymást,csak már átalakulnak az érzelmek. A baj ott van ha egyik fél ugy érzi,vagy esetleg mindkettő,hogy elmúlt a szerelem,és vágynak még erre az érzésre,már nem teljes a kapcsolatuk így.
2009. ápr. 23. 21:17
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem, de ezzel nincs is baj. Semmi rossz nincs abban, ha egy házasságban 20 év után a szerelem helyett szeretet van. Hány éves vagy?
2009. ápr. 23. 21:17
 4/18 A kérdező kommentje:
aham értem , szoval azért mennek szét gyakran mert azthiszik ha nem érzik azt a lángolo szerelmet akkor már nem szeretik egymást csak közben vagy átalakultak az érzelmek vagy tényleg nem szeretik egymást .. :) oks köszi
2009. ápr. 23. 21:19
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

2 gyerek mellett, napi 8 órás meló mellett, betegeskedő szülőkkel, kifizetetlen csekkekkel nem hiszem, hogy lesz majd időd, kedved és pénzed utazgatni mert túl sokat romantikázni...

Ébredj fel! A szerelem létezhet, de nem fog ugyanolyan lánggal égni, mint a kapcsolat kezdetén!!!

Apró kedvességek, gesztusok és pillanatok igenis, hogy fenntarthatnak egy szép kapcsolatot/házasságot. ;) Csak hinni kell abban, hogy van sírig tartó szerelem.

2009. ápr. 23. 21:19
 6/18 A kérdező kommentje:
14 de csak érdeklődöm :P
2009. ápr. 23. 21:20
 7/18 A kérdező kommentje:
ezt nem a szülői korra értettem hanem a 20-30 as amikor még nincs gyerek
2009. ápr. 23. 21:21
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Pont ennyire tippeltelek. :) Eleve az sem működik, hogy a napok olyan változatosak legyenek meg legyen idő mindenre. Egy felnőttnek mikor gyerekei is vannak meg munkahelye akkor olyan is van, hogy magára még fél órája sincs, szóval örülnek ha aludhatnak, nem hogy még romatikázzanak minden nap. Ne aggódj, nem baj az, ha elmúlik a szerelem. És igen, sokan azért mennek szét, mert elmúlik a szerelem és azt hiszik, hogy majd más mellett nem fog...pedig ilyen nincs.
2009. ápr. 23. 21:23
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
A szüleim 18 éves koruk óta együttvannak. :)) Most 40 évesek.
2009. ápr. 23. 21:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy örökké tartó számodra a szerelem, ha azt írod, hogy ezt csak a 20-30 éves korosztályra érted? Egyébként a legtöbb ember épp ezalatt vállal gyereket. Én 22 vagyok és van már férjem és gyerekem. A férjem napi 12 órát dolgozik. A legutolsó dolog, amire időnk van, hogy havonta utazzunk el más országokba romantikázás gyanánt...a legtöbb embernek nemcsak ideje, de pénze sincs ilyesmikre. Nem a hollywoodi filmekből kell kiindulni.
2009. ápr. 23. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!