Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ez hogy van? Szakítottunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez hogy van? Szakítottunk az 1ső barátommal, de félek másikba belekezdeni! Pedig nagyon szeretnék.

Figyelt kérdés

Nos, nemrég szakítottam a barátommal,elsők voltunk egymásnak mind aketten, agymással vesztettük el a szüzességünket de már túl vagyok rajta, meg is utáltam őt,szakítás után leszólt, hazudott ilyenek. sokat veszekedtünk,álandóan szakitottunk összejüttönk.. elromlott a kapcsolat másfél évig voltunk együtt.

Már lenne kivel összejönnöm és szeretném i smert nagyon aranyos srác, meg minden de félek egy új kapcsolatot kezdeni. szeretném, de félek. talán attól hogy újra csalódás ér..?

Nem akarok egyedül lenni, és szeretném azt afiút nagyon aranyos.. de nem tudom mi ez amibe most vagyok..

Vagy ez csak az első szerelmi csalódás / szakítás hatása..?

Meg félek is smárolni újra meg fuh nem tudom.. meg le feküdni is mással..

Ti hogy voltatok ezzel??

2009. ápr. 23. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha sokat gondolkozol ezen lehet előbb utóbb az a másik fiút elviszik előled és akkor maradsz egyedül addig amíg nem jön az igazi! :S Szoval szerintem hagyd a volt pasidat és felejtsd el... Próbáld meg ezzel a "szerelmeddel" összejönni!
2009. ápr. 23. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Velem ugyanilyen volt, azzal a különbséggel, h az első barátomnak már volt előttem kapcsolata és már nem is volt szűz, én pedig azóta is az maradtam.

De ugyanígy volt, h én szakítottam vele, mert már nem éreztem azt, amit kellett volna érezni, és jobbnak láttam, ha külön utakon folytatjuk, és aztán hónapokig hiányzott, és gondolkodtam rajta, h ha lehetne, újra kezdeném vele, és nagyjából fél év múlva még lett is volna rá esély, vmi mégis visszatartott... Közben pedig mondogattam magamnak: de hát tudom, h miért lett vége, tudom, h miért szakítottam, jobb most nekem egyedül... És volt egy srác, aki tetszett, de fiúkról mégis hallani sem akartam. Így őrlődtem hosszú ideig, mire újra bele tudtam kezdeni egy kapcsolatba. Mondanom se kell, h a 2. sokkal rosszabb volt minden tekintetben, mint az első. Sokkal nagyobb elánnal indultam neki, sokkal jobban szerettem volna, ha sikerül, ragaszkodtam hozzá, szerettem, és a végén, na ezt nem is írom le, sok minden történt velünk...

De ahogy telt az idő, megtanultam átértékelni a dolgokat, és más szemmel nézni a történteket, most pedig megnyugodtam a Kedvesem mellett, akit nagyon szeretek.

Szerintem ez nem szokatlan, amit érzel, nem is kell fejest ugrani egy újabb kapcsolatba. Ismerkedj, flörtölj, de ha még nem érzed magad késznek rá, akkor ne csinálj semmit, amit nem akarsz, vagy nem tudsz szívvel csinálni.

Hidd el, van még fiú ezer, aki a társad lehet, nem kell az elsőt lecsókolnod, meg semmi ilyesmi. :)

Barátkozzatok, élvezzétek egymás társaságát, de ha neked még sok lenne a több, akkor elégedj meg ennyivel. :) A srác is lehet türelmes, főleg, ha megmondod neki, h neked még egy kis időre van szükséged. :)

Van egy bizonyos idő, aminek el kell telnie egy szakítás után. (Nálam ez általában fél év volt.) (23/L)

2009. ápr. 23. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek meg üzenem, vagyis kérdezem, h "amíg nem jön az igazi"? Miért lenne baj, ha egyedül maradna? Az igazi előtt összejönni bárkivel, csak azért, h ne legyen egyedül? Ez butaság volna... A szavaidból meg nekem ez jön le...

Egyébként meg ki tudja, mi alakulna ezzel a sráccal? Lehet, h ő van neked rendelve. :)

2009. ápr. 23. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Első válaszolonak: elsőt már elfejeltettem teljesen!! Meg is gyűlöltem mert elég szemét volt.. más semmi pénzér nem jönnék vele össze újra..
2009. ápr. 23. 19:55
 5/6 A kérdező kommentje:
és már érzem hogy teljesen szükségem lenne másra, és nem is örlődök meg semmi el vok magammal is csak sokszor végig fut az agyamonhogy nekem nem is szerelem hiányom hanem szeretet hiányzom de azt a szeretetet attól a fiútól szeretném megkapni, de még hogy msár meg ijenek nem igazán menne.. ráadásul messze van a fiú vidéken...
2009. ápr. 23. 20:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez az az ido amikor olyan fiura van szukseged aki tenyleg szeret es nem kihasznal. Sajnos en is lattam ijeneket h az a lany akiert en barmit megattam volna ojan fiuval jott ossze aki nagyon sokszor megbantotta.Utana meg az a baj h elvesztik a lanyok bizalmukat az ojanokba is akik azt nem tudnak megtenni soha veluk. Ugy latom te is ugy vagy. Adj tobb idot az ismerkedesre h kesobb ne erjen csalodas.Rem sikerul atlepned ezen az akadalyon.:)
2009. ápr. 23. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!