Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimondta az exe nevét szex közben. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A sztori az volt, hogy a fiúm egyszer szex közben kimondta az exe nevét és ez nagyon szíven döfött. Biztosít róla mindig, hogy szeret, és hogy az exe iránt már semmit sem érez. Próbál mindig kedveskedni. Ő sem tudta megindokolni, hogy miért mondta ki az exe nevét szex közben, azt mondta, hogy abszolút nem is gondolt rá és kérlelt, hogy aznap este aludjak nála, és láttam rajta, hogy őszintén megbánta. Azt mondta, hogy igyekszik kerülni az exét, de néha összefut vele és akkor rossz látni, mert még benne maradt ,,egy darab" az exéből, mivel ő volt neki a legelső legkomolyabb kapcsolata. Mondtam neki, hogy érzek egy falat kettőnk között, hogy nem enged magához annyira közel, amennyire szeretném. Azt mondta, hogy ez igaz, de ez nála csak egy védelmi mechanizmus, mert az exe megcsalta, meg átverte többször is. Hozzátette, hogy úgy érzi, én képes leszek lebontani ezt a falat, csak adjak neki időt. Ti mit tennétek a helyemben? Én nagyon bele vagyok zúgva és nem bírtam szakítani vele még ennek ellenére sem, hogy kimondta az exe nevét szex közben. Annyira okos, helyes, édes, őszinte srác, hogy nem bírnék vele szakítani, mert nagyon szeretem!2011. szept. 17. 10:32
11/12 anonim válasza:
23:38-as: és amíg a húgával laktál, addig őt is szúrogattad? :D
12/12 anonim válasza:
04:13
Nem jött be a csaj. Csak lakótársak voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!