Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy biszex fiúval?
Figyelt kérdés
Sok kérdésnél olvasom válaszban, hogy mily gusztustalan, stb. és érdekelne, hogy kinek mi a véleménye erről.
17/F
2011. szept. 17. 09:30
21/26 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy beláttad!
2011. szept. 17. 15:55
22/26 anonim válasza:
18/ L (én írtam a "mily" és társait) :)
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. szept. 17. 18:53
24/26 anonim válasza:
Miért ne? Nem vagyok olyan beszűkült látókörű nyárspolgár, mint egyesek.
25/26 anonim válasza:
Szia! Szerintem teljesen mindegy, hogy hetero, vagy biszex az, aki a párod. A lényeg, hogy téged szeret. Mondjuk én úgy vettem észre, hogy a biszex fiúk jobban ki tudják fejezni az érzelmeiket, és érzelmesebbek. Nem tudom, hogy ez igaz-e, de én így vettem észre. Ha pedig így van, szerintem az sokat segíthet egy kapcsolatban, és például én jobban is szeretem az érzelmesebb srácokat. Tehát a válaszom igen:) 15/L
26/26 anonim válasza:
Nem gondolkodtam még ilyen dolgon. Pedig ha a fiú hosszú távú kapcsolatra gondolna velem akk szerintem összejönnék vele. Mert tök mindegy hogy vonzódik az enyémen kívül a másik nemhez is, ha velem járna közben, akkor még ha hetero lenne, akkor sem vonzódna máshoz. Bár ezen még ráérek gondolkodni, mert egy-két éve még eléggé homofób voltam. Bár azóta sokat változtam és furcsa belegondolni, hogy régen csak a heteroszexualitás érdekelt.(Persze én nem vagyok meleg, csak a másik nemben érdekelnek a melegek.)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!