Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy biszex fiúval?
Sok kérdésnél olvasom válaszban, hogy mily gusztustalan, stb. és érdekelne, hogy kinek mi a véleménye erről.
17/F
Inkább legyek homofób!!! mint homokos.. -.-
Lehet, h számodra ez egy normális dolog! Rendben.. Legyen az! De a 4 fal között!!! Nem kint az utcán... melegfelvonulás, tüntetés, stb!!!
Ha annyira elfogadott lenne, akkor nem gondolod, h engednék, h házasodjanak a homárok, és még gyereket is vállaljanak???
Egy kapcsolatban a legfontosabb a szeretet. Mindegy, hogy a nemek azonosak vagy különbözőek.
Nem érdekelne, hogy a párom bi, hiszen engem választott.
De az fel sem merül benned, hogy nem csal meg? Hogy nem lehet hűséges? Ha egy hetero pasi megakar, akkor megcsal. Ha egy biszex hűséges, akkor nem csal meg. Persze lehet, hogy kifogsz valami csapodárt, de erre annyi az esély, mintha heteroval kezdenél. semmivel sem több.
11:12! Köszönöm, ez nagyon aranyos volt!
én összejönnék. ha tényleg tudom, hogy szeret, nem lenne gond. viszont valószínű, hogy sokkal féltékenyebb lennék, mert ha barátkozik egy fiúval, nem mondhatom, hogy úgyis csak haverok.
egyébként a "mily" és hasonló kifejezések túl irodalmiak a hétköznapokban, csak sznobnak tűnsz tőle. egyébként értelmes ember lehetsz.
Köszönöm az értelmes választ! Majd igyekszem leszokni a "mily" és tárairól.
A nemed (és a korod, bár az annyira nem lényeges) megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!