Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy biszex fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy biszex fiúval?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél olvasom válaszban, hogy mily gusztustalan, stb. és érdekelne, hogy kinek mi a véleménye erről.

17/F

2011. szept. 17. 09:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

Inkább legyek homofób!!! mint homokos.. -.-

Lehet, h számodra ez egy normális dolog! Rendben.. Legyen az! De a 4 fal között!!! Nem kint az utcán... melegfelvonulás, tüntetés, stb!!!

Ha annyira elfogadott lenne, akkor nem gondolod, h engednék, h házasodjanak a homárok, és még gyereket is vállaljanak???

2011. szept. 17. 10:28
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon zavarna, hogy előttem nővel is lehetett. Fúj. 33/F
2011. szept. 17. 10:44
 13/26 A kérdező kommentje:
"akkor nem gondolod, h engednék, h házasodjanak a homárok, és még gyereket is vállaljanak???" Jobb helyeken engedik. Van egy csomó ország, ahol ez normális.
2011. szept. 17. 11:06
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban a legfontosabb a szeretet. Mindegy, hogy a nemek azonosak vagy különbözőek.

Nem érdekelne, hogy a párom bi, hiszen engem választott.

2011. szept. 17. 11:12
 15/26 anonim ***** válasza:
Hát figyelj azért mégis nagyobb az esélye a megcsalásra,mert itt nem csak lánnyal csalhat meg,hanem fiúval is ><
2011. szept. 17. 12:04
 16/26 A kérdező kommentje:

De az fel sem merül benned, hogy nem csal meg? Hogy nem lehet hűséges? Ha egy hetero pasi megakar, akkor megcsal. Ha egy biszex hűséges, akkor nem csal meg. Persze lehet, hogy kifogsz valami csapodárt, de erre annyi az esély, mintha heteroval kezdenél. semmivel sem több.

11:12! Köszönöm, ez nagyon aranyos volt!

2011. szept. 17. 12:14
 17/26 anonim ***** válasza:
17%
jolvan kislány lődd le vagy ásd el magad! nem normális dolog, az emberiségnek nincs szüksége rád!
2011. szept. 17. 13:05
 18/26 anonim ***** válasza:

én összejönnék. ha tényleg tudom, hogy szeret, nem lenne gond. viszont valószínű, hogy sokkal féltékenyebb lennék, mert ha barátkozik egy fiúval, nem mondhatom, hogy úgyis csak haverok.

egyébként a "mily" és hasonló kifejezések túl irodalmiak a hétköznapokban, csak sznobnak tűnsz tőle. egyébként értelmes ember lehetsz.

2011. szept. 17. 13:50
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ! Majd igyekszem leszokni a "mily" és tárairól.

A nemed (és a korod, bár az annyira nem lényeges) megkérdezhetem?

2011. szept. 17. 14:16
 20/26 anonim ***** válasza:
Jólvan,legyen igazad :D a megcsalós voltam :D
2011. szept. 17. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!