Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz egy 8dikos lány egy 5dikes fiúval?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy jár a sulimba egy srác, aki az első pillanattól kezdve tetszik. Persze nem gondoltam komolyan rá, mert hát csak 5dikes...de ma egyszer csak úgy éreztem, hogy meg kell kérdeznem tőle, hogy járna-e velem. Csomó osztálytársam véleményét kikértem a dologról..igazság szerint nem a véleményükre voltam kiváncsi, hanem, hogy igent mondana-e. Erre kaptam jó pár fejmosást, hogy mennyire gáz lenne egy 5dikessel. Meghogy a szülei úgy is eltiltanák...tényleg? úgy értem...ez annyira borzasztó dolog? nem akarnék lefeküdni vele, nem akarnám megrontani, meg semmi, 5dikesként mit tom én szájrapuszi max, vagy ahogy ő érezné a tempót, szóval tudom, hogy fiatal (mondjuk én se vagyok öreg...) de 3 év ennyire furának számít ilyen korban? és szerintetek megkérdezzem?2009. ápr. 23. 18:34
12/12 anonim válasza:
Nagyon fiatal még!
Ha valamit elrontasz nála - azt hurcolhatja egy életen át. Ezt akarod neki?
Az, hogy "járt" - nem jelent semmit. Néhányan már óvodában "járnak" a csoportjukba tartozókkal.
Megjegyzem még te sem vagy eléggé idős egy komolyabb kapcsolathoz - én is azt mondom, hogy inkább nálad pár évvel idősebb fiúkkal próbálkozz - és velük is óvatosan: te is kaphatsz még ilyen életre szóló "emléket".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!