Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz egy 8dikos lány egy 5dikes fiúval?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy jár a sulimba egy srác, aki az első pillanattól kezdve tetszik. Persze nem gondoltam komolyan rá, mert hát csak 5dikes...de ma egyszer csak úgy éreztem, hogy meg kell kérdeznem tőle, hogy járna-e velem. Csomó osztálytársam véleményét kikértem a dologról..igazság szerint nem a véleményükre voltam kiváncsi, hanem, hogy igent mondana-e. Erre kaptam jó pár fejmosást, hogy mennyire gáz lenne egy 5dikessel. Meghogy a szülei úgy is eltiltanák...tényleg? úgy értem...ez annyira borzasztó dolog? nem akarnék lefeküdni vele, nem akarnám megrontani, meg semmi, 5dikesként mit tom én szájrapuszi max, vagy ahogy ő érezné a tempót, szóval tudom, hogy fiatal (mondjuk én se vagyok öreg...) de 3 év ennyire furának számít ilyen korban? és szerintetek megkérdezzem?2009. ápr. 23. 18:34
1/12 A kérdező kommentje:
még annyit szeretnék hozzátenni, hogy az idáigi dolgaink úgy álnak, hogy beszélgettünk egyszer kétszer..szóval alig ismerjük egymást...a járjunk kérdésre én azt a választ várnám tőle, hogy nem, viszont ismerjük meg egymást és akkor majd utána esetleg...
2009. ápr. 23. 18:38
2/12 anonim válasza:
elég gáz egy 5. fiú-t még csak a játékok meg a haverok érdeklik... a csajok hidegen hagyák
3/12 anonim válasza:
Hát eléggé, de ha szeretitek egymást akkor kit érdekel?
De ő tudja egyáltalán, hogy a világon vagy?
4/12 anonim válasza:
Hát ez írtó perverz. Hogy jut ilyen eszedbe???? Hány éves a fiú? 11? Ő még tényleg kisgyerek. Sőt, még neked sem kellene ilyesmin agyalnod.
5/12 anonim válasza:
hááát egy 5.es fiu,olyan 11-12 éves.ugye? hu ö még nagyon -nagyon kisfiú,minden téren szerintem.hozzágd egy 15-16év körüli fiu kellene.véleményem szerint valoban érdekes párost alkotnátok.viszont 10 év mulva jot nevetnél rajta.
6/12 anonim válasza:
De ha egy nyolc év múlva is akarod, akkor már nem lesz feltűnő. XD
7/12 anonim válasza:
18: 41 vagyok. azt elfelejtettem,hogy,ö mivel mégcsak 11 éves,ne várd hogy érdekleni fogod,még GYEREK.verd ki a fejedböl ezt a hülyeséget.
9/12 anonim válasza:
Hát így általánosba elég gáz,középsuliban annyira nem, de h te vagy az idősebb.. Nem hinném, h szülei eltiltanának. Addig oké, h tetszik, de gondolj bele, h te 5.es korodban hogy gondolkodtál. A srác még elég éretlen szerintem, de ha jobban megismered, erre te is rá fogsz döbbenni. Remélem tudtam segíteni, sok sikert a dologhoz :)
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ..elméletileg még év elején járt egyik osztálytársával, szóval a csajok azért nem hagyják hidegen:D
köszönöm mindenkinek a választ!
2009. ápr. 23. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!