Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ilyen "kapcsolat"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manócska'90 kérdése:

Hogyan lehet ilyen "kapcsolat"-ból kiszállni?

Figyelt kérdés

Nem a legtökéletesebb kategória, mert nem járok a sráccal, csak szexkapcsolat van közöttünk. Ami elég régóta tart. Viszont most már eljutottam oda, hogy szeretnék egy rendes pasit - mármint, aki elhív randira, akivel együtt megyünk ide-oda, akivel tényleg járhatnék. Szeretnék egy komoly kapcsolatot. Viszont amíg ez a viszony tart, addig nem megy. Már többször elhatároztam, hogy véget vetek ennek, de egyszerűen nem megy. Az a helyzet, hogy a srác nagyon jó az ágyban, pont olyan, amilyen nekem kell - viszont ez az egész tényleg nem szól többről a szexnél egyikünk részéről sem, tehát jövője úgymond nincs a "kapcsolatnak". És mindezek miatt kéne ezt befejezni, de képtelen vagyok rá. Mindig elhatározom, hogy nem, nem megyek fel hozzá, megmondom, hogy végeztünk. De aztán meg amikor rám ír, eszembe jutnak az együtt töltött órák - az isteni szex, és képtelen vagyok megtagadni ezt magamtól, nem tudok nemet mondani.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogyan lehetne ezt mégis befejezni? 21/L

2011. szept. 15. 21:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
47%
Pont hogy azért szeretné abbahagyni mert szeretne más férfiakra koncentrálni,és amíg ebben benne van nem tud.És tényleg nagyon nehéz ebből kiszállni tényleg!Ez egy Ördögi kör.
2011. szept. 16. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!