Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem ment haza éjszakára....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ment haza éjszakára. Ennyit jelenthettem akkor neki?

Figyelt kérdés

a exemről van szó akivel még egy hete sem szakítottam.

igaz én léptem ki, de rosszul érint, bánt a szakítás talán jobban is mint őt. testvérem majdhogynem abba az utcába lakik ahol ő és mondta reggel hogy nem állt a szokott helyen a kocsija így nem töltötte otthon az estét.

rögtön arra gondoltam hogy nőnél volt, de fura nekem hogy pár nap alatt szerzett valakit, mert míg velem volt 95% hogy nem csalt meg. legalábbis így éreztem és semmi okom nem volt mást hinni. a szakításra sem számított. kedden pedig írt nekem egy ürüggyel hogy találkozzunk, de nem találkoztunk végül. ezért sem értem.

mondta hogy lesz majd munkája ahova este kell járni, de jövő hétre mondta, ezért gondolom még nem ott volt. Tudom nem kéne h érdekeljen de fájna ha máris más nőnél lenne. Szerintetek nő van a dologba így első hallásra?

2011. szept. 15. 08:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

minek dobtad ki, ha ennyire érdekel, h hol mászkál éjszaka?

bocs, de ez szánalmas.

engem nem érdekelt soha, hogy az exeim milyen nőkkel voltak vagy lesznek utánam. onnantól magányügyük.

2011. szept. 15. 08:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"nem állt a szokott helyen a kocsija így nem töltötte otthon az estét."

Ó, az én autóm két hónapja nem szokásos helyén áll (akkor szakítottam a pűárommal), ennek ellenére minden estét otthon töltök, egyedül.

2011. szept. 15. 08:31
 13/22 A kérdező kommentje:
ő biztos nem volt otthon. na mindegy. tudom én szakítottam nincs közöm hozzá, de azért rossz hogy ilyen hamar továbblépett rajtam
2011. szept. 15. 08:32
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Én is voltam ebben a helyzetben. Szakítottunk. Figyeltem az autóját, hogy otthon van-e. Hát nem volt. Rohadtul nem érdekelt valójában a dolog, de valamiért mégis nagyon bántott. Ahogy telt múlt az idő, egyre kevesebbszer néztem oda hazafele jövet, hogy ott áll-e az autó vagy sem. Eljutottam arra a szintre, hogy már nem bosszantott. aztán a sors úgy hozta, hogy újra összejöttünk. Ekkor elmeséltem neki a dolgot. Állítása szerint haveroknál volt, bulizni volt, volt olyan hogy unalmában magányában kocsikázott egy kicsit, kölcsön is adta a kocsit. Mivel szakítottunk így lényegtelen, hogy nővel volt-e vagy sem, de nagyon sok dolog van, amiért nem mehetett haza. A nőkön túl.
2011. szept. 15. 08:33
 15/22 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, te is voltál akkor már hasonló helyzetben
2011. szept. 15. 08:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én épp azért parkolok azóta máshol, hogy az exem ne lássa mikor vagyok otthon és mikor nem...Idegesít ha leskelődik utánam.
2011. szept. 15. 08:40
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Tudom mit érzel. Én most szakítottam kb 1 hete. És engem is zavar, hogy már csajozik. Ennyit jelentett 5 év? tudom én is hogy nincs jövője a kapcsolatunknak, de attól zavar. Nem baj idővel jobban leszünk. Fel a fejjel. :D
2011. szept. 15. 08:45
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
Csak én érzem egy cseppet gáznak, hogy az exetek után leskelődtök?
2011. szept. 15. 08:48
 19/22 napietus ***** válasza:
a apsinak tök igaza van. kutyaharapás szőrével, remélem nőzni ment. most Te attól lennél boldog, ha utánad sírna mint egy fürdős krva még hetekig? ugyanmár...inkább magaddal foglalkozz, hogy ne az exed után leskelődj, hanem éld az életed.
2011. szept. 15. 09:18
 20/22 A kérdező kommentje:
köszi
2011. szept. 15. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!