Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak a pasik azokról a nőkről, akiket megkaphatnak egy éjszakára?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 19:49
1/7 anonim válasza:
Hát attól függ ki az, meg miért csak egy éjszakára. Ha teszem azt egy reménytelen szerelem az egész, mert a lánynak vagy fiúnak el kell költöznie és mielőtt elmenne lefekszik vele, akkor kétlem, hogy rosszat gondol. Ha egy fél vodkáért feküdt le vele, akkor már inkább rosszat gondol.
2/7 A kérdező kommentje:
Semmi,csak megismertük egymást és mindketten akarjuk a másikat.Ő lehet,hogy csak szexet én szexet és lehet mást is.Csak ha lefekszem vele,mert nagyon akarom érezni őt és az érintését,akkor a későbbiekben mit fog rólam gondolni?Akkor már felejtsem el,hogy lehet belőle esetleg vmi komolyabb dolog?
2011. máj. 21. 22:30
3/7 anonim válasza:
Nem. Ha jól veszem ki a szavaidból, te nem az az ember vagy, aki 5 perc ismeretség után hazamegy valakivel,hanem megismerted és vonzódsz hozzá. Sokan így ismerkednek meg egyébként.
Én is bevállaltam anno, hogy első este benne vagyok a dologban, és sok évig tartó kapcsolat lett belőle.
Ettől függetlenül ne vedd készpénznek a dolgot.
4/7 anonim válasza:
Én személy szerint azt gondolom az ilyen nőkről, h k*rvák. Kellenek a hóhérnak, de nem nekem.
5/7 anonim válasza:
De ezt nem értem.A szexhez 2 ember kell és 2 ember adja oda magát a másiknak és nem csak a nő.Szóval akkor az ilyen pasira mit mondanak??
6/7 anonim válasza:
miért lennének kur*ák??
ezek szerint nem tudod mi a jelentése....
és az olyan pasi akkor mi aki minden nővel összefekszik???
7/7 anonim válasza:
Nem tudom az olyan pasira mit mondanak aki minden nővel összefekszik, de azokat is lenézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!