Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 19 ev sok korkulon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 19 ev sok korkulonbseg?

Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok és a kedvesem 39.Mar egyutt vagyunk januar ota.
2011. szept. 14. 18:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

sok

ekkora korkülönbség már simán lehet szülő és gyermek között is...

most biztos nem érzed gáznak, de majd ha 40 leszel, a párod meg 60, és a szülői értekezleten az osztályfőnök üdvözölni fogja a nagypapát is (nálunk történt ilyen), az kellemetlen lesz...

Van egy ismerősöm, a férje 10 évvel idősebb nála (tehát a köztetek lévő korkülönbségnek fele), és már 6 éve ápolja az agyvérzést szenvedett férjét... Ő még szórakozna, élne, de nem teheti, nagyon nehéz neki

persze, fiatallal is megeshet ilyesmi, de lássuk be, idősebb emberrel több ilyesmi történik

és a gyerkőcöknek is apára van szükségük, legtöbbször MENŐ, vagány apára, mert a világ gyorsan változik, de az ember sajnos nem tud egy idő után úgy alkalmazkodni hozzá

de ez az én véleményem

a döntés a tiéd

2011. szept. 14. 18:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök bizarr gondolat, hogy Te még egy pajzán gondolat sem voltál, mikor ő már erősen közeledett a 20hoz :S
2011. szept. 14. 18:42
 23/26 A kérdező kommentje:
pont most gondoltam erre
2011. szept. 14. 18:44
 24/26 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
100%
Cink
2011. szept. 14. 19:27
 25/26 anonim válasza:
78%
Én 40 vagyok, a barátnőm 23. Közel másfél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást, nem vesszük észre a korkülönbséget. Szerencsére 33 körülinek nézek ki, fitt is vagyok, egészségesen is élek. Típus kérdése, van, aki igényli a korkülönbséget, mert korosztályában nem találja meg a lelki társát. Különben meg van aki 60 évesen jobb egészségnek örvend, mint más 40 évesen és nem is néz ki tatának. Ha messze földön vagy és mégis együtt maradtatok, az összetartozást jelent. Gondolj arra, hogy csak azért tudod mindezt, mert nyilván van tartva. Egy adat, semmi más a korunk! Az intelligens elme keresztje, hogy gondolkodik, agyal, túl sokat is sokszor. Ez egy szintig előnyös csak, ha jól megvagytok, ne vidd túlzásba!
2011. szept. 15. 10:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Végül hogy alakult a dolog?
2012. dec. 3. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!