Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 19 ev sok korkulon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 19 ev sok korkulonbseg?

Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok és a kedvesem 39.Mar egyutt vagyunk januar ota.
2011. szept. 14. 18:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Egy idő után kijön majd a korkülönbség, de ne legyen igazam. Amúgy legyetek boldogok. :)
2011. szept. 14. 18:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok.

Azt is mondhatnám, hogy nagyon sok.

Most nem akarok a nyilvánvaló dologgal előjönni, hogy gondolj bele mi lesz évek múltán, mert szerintem te is tudod, hogy ez sok.

Ha nem így lenne, akkor nem kérdeztél volna ilyet.

2011. szept. 14. 18:16
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs neked apa-komplexusod?

DE VAN :D :D :D :D :D

De ilyenkor az következő, hogy állítják, hogy nekik? hogy lenne?

(És ezen én értetlenül bár, de olyan jót mosolygok)

Persze, hogy sok. Nem is egy generáció vagytok, az apád lehetne szinte.

2011. szept. 14. 18:20
 14/26 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat. nemtudom, az az igazsag most jott el az az ido, hogy elgondolkodjak, hogy akarom-e folyatatni ... nemtudom mit csinaljak, most nincs gond de kesobb lehet ...

lehet lepnem kene , de nemtudom, az a helyzet , hogy szerelmes vagyok... teljesen tanacstalan vagyok , ilyen mèg sose volt...

2011. szept. 14. 18:22
 15/26 A kérdező kommentje:
apukam meghalt
2011. szept. 14. 18:23
 16/26 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Ha már ezen agyalsz, akkor nem felhőtlen minden...
2011. szept. 14. 18:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sok. Anyu és apu között is 10 év a korkülönbség. Most gondolj bele: mivel én később születtem nekik (anyu már 34 éves volt), mint a nővérem (ő most 25, én 13), ezért elég furán nézki a dolog. Anyu még csak 47, de apu már 57. Mikor nővérem született, még nem látszott soknak a korkülönbség. DE ez nem jelenti azt, hogy nem szeretném őket, vagy ilyesmi, csak mondom, 20 év, szerintem nagyon sok.
2011. szept. 14. 18:24
 18/26 anonim ***** válasza:

Hát ez attól függ, hogyan tervezitek a közös életeteket - ha tervezitek. Ő már lehet, hogy néhány éven belül családot szeretne, de te még pörögsz, tanulsz... Rajtatok áll, meg tudjátok-e oldani a korkülönbséggel járó gondolkodásmódbeli különbségeket, vagy sem.

Amúgy szerintem sok.

2011. szept. 14. 18:26
 19/26 A kérdező kommentje:

kb 2 honapja ezen agyalok. kulfoldon lakok eleg messze magyarorszagtol.. volt mar olyan, hogy mondtam neki vege , mert kesobb meg fog latszani a kor.. de aztan kibekultunk...

nagyon szeret engem, fel hogy elveszit...

2011. szept. 14. 18:27
 20/26 anonim ***** válasza:

exem és köztem 20 év volt. én 20 voltam mikor összejöttünk. másfél évig voltunk együtt és visszagondolva azt mondom hogy elszórakozni, lazán élni az életet vele arra jó, de komolyabbat (család) semmiképp nem terveznék vele.

bár ő és én elég különbözőek voltunk mentalitásilag, de ha Ti jól megértitek egymást akkor jó. Gyereket, családot viszont én nem alapítanék egy +19, 20 évvel idősebb férfivel.

2011. szept. 14. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!