Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez csajok/fiúk!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez csajok/fiúk!? Miért lett egyhangu a kapcsolat?

Figyelt kérdés

van 1 barátom/élettársam már lassan 1 éve

de régen voltünk együtt 3 évet majdnem!

igaz nem érzem azt h unom,de sokat veszekedünk általában mindig

annyira hiányzik, az a tüz amit a friss szerelmesek éreznek hiányzik a randizás,hiányzik a kedves szó

hiányzik a lámpaláz amit akkor érzünk ha találkozunk a kiszemelt pasival stb......

olyan jo lenne ujra ezeket érezni szoval minössze annyit amit a friss szerelmesek éreznek!!olyan egyhangu lett az életem semmi extrém és már annyira unom

de nem akarom megcsalni mert ha forditva gondolok bele hogy nekem milyen lenne ha engem csalna meg?hát k nagyn nagyon rossz!!!pedig van 1 srác aki nagyon tetszik minden téren

de akivel most vagyok öt nem nagyon lehet elhagyni tapad mint a pióca 21 éves és én voltam za igazi szerelme

engem szeretett csak igazán ezen a világon mikor nem voltunk együtt akkor sem volt neki komoly csak 1 ájszakás kapcsolata,mással nem tudja elképzelni az életét csak velem!

mit kéne tegyek!hiába montam neki ezeket egyiken be a másikon meg ki!

2009. ápr. 23. 09:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Itt már túl bonyolult a helyzet a számomra.

Ebbe már nem tudok beleszólni, de az, hogy 100X szakitatok az se jó. De viszont az meg végképp nem, hogy ha ö szakit más végett visszabirod szerezni, de ha ta meg megcsalod vagy szakitasz más végett vele akkor nem.

Itt egy közös nevezöre kellene hozni a dolgokat, hogy egyenrangúan birjatok cselekedni.

De szerintem egyikötök se tudja mit akar.

Ez nagyon nyeklik-nyaklik amit csináltok.

Norby!

2009. ápr. 23. 11:20
 12/16 A kérdező kommentje:

nem

ha én megcsalom vagy el hagyom akkor én vissza tudom szerezni őt

de ha ö csinálja ezt akkor ö engem nem!!!!!

2009. ápr. 23. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
elég baj az neki...
2009. ápr. 23. 11:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy félreértettem, de akkor se működik ez.

Ha igy van akkor ez nem fer játszma.

Neked is meg kell engedned ugyanezt.

Mondjuk nézd forditva az egészet. Mit szólnál ahhoz, hogy te szeretsz valakit és nem akarsz szakitani vele. Ö persze megcsal téged, de csak futó kaland az egész, hogy kipróbálja milyen az ágyban.

Neked viszont leszegezte, hogy ugyanezt nem teheted meg vele, mert szakitani fog. Egyszer találkozol egy sráccal aki bejön neked, de nem annyira, hogy járj vele, csak ez is egyéjszakás kalandként. Itt elkezdesz töprengeni, hogy mit is mondott a pasid és hogy te mit szeretnél. Nem tudsz dönteni a kettö közt, mert nem akarod a párod elhagyni, de viszont az újat szeretnéd kipróbálni.

Ha lefekszel az újjal akkor a kivánalmadnak eleget tettél, de nem lesz többet meg a pasid. Ha viszont nem teszed meg akkor bánkódni fogsz, de a pasid akit szeretsz megmarad.

Ha erre tudsz válaszolni akkor megoldódott a problémád is.

Norby.

2009. ápr. 23. 12:04
 15/16 A kérdező kommentje:

hát ez az ezekre én sem tudom a választ!!!

ja és soha nem fekszem le senkivel érzések nélkül!épp ezért van az h 2 férfival voltam eddig!!!!

2009. ápr. 24. 08:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Ok. Ez igy mind szép és jó.

De én azt mondtam, hogy képzeld el magad az õ helyében.

Nem azt, hogy érzések nélkül feküdj le valakivel.

Csak azt, ha mégi megtörténne, hogy valaki bejön neked és ki szeretnéd próbálni milyen az ágyban....

2009. ápr. 24. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!