Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellisa kérdése:

Miért nem kell semelyik pasinak se egy olyan csaj aki wowozik? =/ 18/L

Figyelt kérdés
Fentebb a kérdés. Eddig minden pasi, akire rámozdultam azért hajtott el, mert wowozom =/
2011. szept. 14. 15:05
1 2 3
 21/27 Tojásrántotta ***** válasza:
100%
Mert a WOW-os fiúknak, a WOW mellet nem kell csaj:D
2011. szept. 14. 18:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Mert rájuk mozdultál, ami elég ribancosan hangzik. Nem vettek komolyan. Arra a szarra pedig elég masszívan rá lehet kattanni. Egyik haverom a wow miatt került kórházba, mert majdnem kiszáradt, pedig már elmúlt 20.
2011. szept. 14. 19:47
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A WOW-osok többsége hatalmas kocka és emberileg is eléggé mások, persze vannak normálisak is, csak az előző csoport miatt ők is el van könyvelve ilyennek. Annak aki nem igazán wowozott szerintem is csak kifogás kellett, és erre rá lehet fogni. Küldj egy képet privátban, kíváncsi vagyok hogy néz ki egy kocka csajszi :D

Ja és annak aki nem játszott fél óra sok ha a gameről beszélsz, szerintem 2 perc is sok...

19f

2011. szept. 15. 08:36
 24/27 A kérdező kommentje:

nem hinném, hogy csak kifogás lett volna, mert nem vagyok rossz nő, és értelmes is vagyok. lehet velem értelmesen beszélgetni, meg stb.

szóval tényleg nem értem. lehet kocka pasiknál kéne bepróbálkoznom, de azok meg olyan rondák =/

(a képet elküldtem az utolsónak)

2011. szept. 15. 15:49
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért, mert sokan általánosítanak. Én is játszottam régebben, már 1 ideje abbahagytam, viszont ha nem megy más tevékenységed rovására, nem értem ez miért lenne probléma. Egy képet kaphatok én is pmben? Kíváncsi lennék rád:)

18F

2011. szept. 16. 15:24
 26/27 Viol@ válasza:
Én 23L vagyok, régen nagyon sokat játszottam. Most csak a barátom játszik, mert csak egy gépen van fenn. Nagyon élvezi, hogy értem a rövidítéseket, kifejezéseket és a szlengeket. (Nem teljesen kocka)
2013. aug. 27. 22:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Na mi történt ennyi idő után ? Van már barátod ? :)
2016. dec. 26. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!