Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell semelyik pasinak se egy olyan csaj aki wowozik? =/ 18/L
A poén az, hogy 5 évig wowoztam és 19-24 és nem találtam egy olyan csajt aki értene akár egy szót is a wow rövidítésen kívül. :D
25/F
nem is eredetin játszom, hanem tört szerveren. és igaz, hogy néha szó esik a wowról is, de sose volt olyan, hogy másról ne tudtunk volna beszélgetni. éjszakákat átbeszéltünk telefonon, és kb a 8 óra alatt 7 és fél órát másról volt téma, fél órát max a wowról. és nem is játszom sokat. hétköznap csak egy rhc-t nyomok le az eot miatt, és hétvégén is csak pár raidbe szállok be, hétvégén is csak 2-3 órát játszom. az előző pasi akivel össze akartam jönni, szó szerint így rázott le:
"engem megrémít, ha egy nő tudja mi az a raid, meg ts, meg eoc, egy nő az legyen nő"
Lehet tényleg abba kéne hagynom a wowozást, hogy normális párkapcsolatom legyen, vagy csak szimplán, ne avassam be a kiszemeltet abba hogy mit csinálok a szabadidőmben =/ de azért hazudni se szeretnék
Hát igazából szerintem csak nagyon szerencsétlenül választottál fiút eddig :D
Hétvégén 2-3 óra az annyira nem vészes más meg tévé előtt tölt annyit semmmivel nem jobb
Hát, régebben én is játszottam, aztán valahogy egyik napról a másikra meguntam. Azóta nem értem hogy tudott lekötni, de mind1. Nem baj az ha játszol, de ha van valakid akkor ne a játékot részesítsd előnyben, mert az viszont beteges. Lehet, hogy ez a probléma. Mellesleg, hogy bírod még idegekkel azt a játéknak nevezett fost ami taurin megy (feltételezem elmondásodból, hogy ott játszol) ? :D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!