Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem képes óvszert venni ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem képes óvszert venni ezért nem szexelünk, szerinted?

Figyelt kérdés

2 hónapig nem voltunk együtt mert elutazott. vártam h jön haza már kívántam, de én ez idő alatt abbahagytam a gyógyszer szedését.

hazajött, taliztunk este a városban és mondta hogy akkor menjünk hozzá. mondtam jó, de én már nem szedek gyógyszert és nem tudunk így szeretkezni, neki kell mostantól a védekezés részét megoldani. (1évig szedtem, ő velem soha nem használt gumit) nem szólt semmit és azt mondta hogy jó akkor csak simogatjuk egymást. de mondtam hogy ennyi idő után abból úgyis csak több lenne és nagyon rossz ha mégse tudunk együtt lenni akkor.

nem értem hogy miért nem volt képes venni egy csomag óvszert mikor 2 bolt is útba esett hazafelé. ennyire nem kívánta a szexet 2 hónap után? kifogásokkal jött h nem szereti a gumit, kényelmetlen stb... azóta nem vett, most szünetel a kapcsolat kicsit.

2011. szept. 14. 08:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de ha logikusan belegondolsz, akkor itt valami tényleg nem oké. Adott egy pár, aki két hónapja nem tudott együtt lenni semmilyen formában, és amikor végre találkoznak, a gumi a "probléma", aztán pedig még szenvedély sincsen. Nekem ez nagyon furcsa lenne. Így ismeretlenül én kapásból azt mondom, hogy lett valakije, ameddig nem találkoztatok, és most őrlődik, hogy mi legyen, azért nem volt ott lélekben veled. Szerintem kérdezz erre rá. A legjobb lenne egy őszinte beszélgetés.
2011. szept. 14. 09:32
 32/42 A kérdező kommentje:
de nem értem mert mikor távol volt írta sokszor h mennyire várja már h találkozzunk, együtt legyünk meg midnen. és mikor itt van semmi.:S
2011. szept. 14. 09:37
 33/42 Tótalaki Ottó ***** válasza:
100%

Ez szerintem is egyértelmű. Azért nem vett gumit, mert nem kíván. A többi csak kifogás. Aki nem képes a mai világban felhúzni egy gumit, az erősen maradi vagy férfisoviniszta disznó.

Akinek meg lelohad, ha hozzáér a gumi annak el kéne menni pszichológushoz, vagy urológushoz, mert ott probléma van. (vagy párt kell váltania, mert a jelenlegi nem izgatja fel eléggé :P Meg lehet sértődni, de ez is lehet az igazság)

Szexéhes pics@? :)) Az, hogy vágysz a párodra és kimutatod, az nem bűn. Sőt, beindítja a másikat is. Ha a párod emiatt ferde szemmel néz rád, hagyd ott. Ha nem lehetsz önmagad mellette, akkor felesleges erőltetni. Vannak jobb emberek, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy.

2011. szept. 14. 09:44
 34/42 anonim ***** válasza:

"miert nem esett nekem?"

Ezen meditalj, mert ez nem egy normalis viselkedes. A belso erzelmeidre figyelj, az soha nem csap be,mint most sem. Veled nincs semmi problema, de talan nem talaltad meg azt a tarsat, aki valoban szeret is, erezz irantad!

2011. szept. 14. 10:16
 35/42 anonim ***** válasza:

1; A pasi félredugott, vagy már semmilyen érzelmet nem táplál irántad.

2; Mi az, hogy két hónap után nem akarsz szexéhesnek tűnni??? Te miért nem mertél kezdeményezni??

3; 15 évesek vagytok, hogy a védekezésnek csak és kizárólag ezt a két formáját ismeritek????

2011. szept. 14. 10:55
 36/42 anonim ***** válasza:
Én a helyedben komolyan elgondolkodnék erről a kapcsolatról. Szerelmes, kimutatja a szeretetét, figyelmes, tisztel, kíván a szexben? Nem? Akkor nem árt vele elbeszélgetni ezekről. Szerintem ez a srác nem szeret, te hiába fogod kitenni neki szíved lelked, nem lesz neki elég, és te csak boldogtalan leszel, mert érzelmileg nem kapsz tőle semmit. Inkább most szabadulj meg tőle, mint további 2 hónap vergődés után, mert az este folyamán kaptál egy tucatnyi intő jelet.
2011. szept. 14. 11:12
 37/42 anonim ***** válasza:

"de nem értem mert mikor távol volt írta sokszor h mennyire várja már h találkozzunk, együtt legyünk meg midnen."

Írni lehet bármit. És amikor ott volt a lehetőség?

2011. szept. 14. 12:03
 38/42 anonim ***** válasza:

Ez igaz egy fiút sose az alapján ítélj meg h mit mond hanem h mit csinál... mondani sok mindent lehet!

F

2011. szept. 14. 12:05
 39/42 anonim ***** válasza:
"jó akkor csak simogatjuk egymást." LOL
2011. szept. 14. 13:12
 40/42 anonim ***** válasza:

Hát normálisabb férfiaknál,MINDIG AZAZ MINDIG van minimum 1 darab óvszer a nadrágzsebben,autóban,vagy a pénztárcában...De minimum otthon a lakásban....Ha meg nincs,akkor illik vásárolnia.Szerintem lusta mint a dög,és még neveletlen is,plusz nem kíván veled sem óvszerrel,sem anélkül szeretkezni...

24n

2011. szept. 14. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!