Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem képes óvszert venni ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem képes óvszert venni ezért nem szexelünk, szerinted?

Figyelt kérdés

2 hónapig nem voltunk együtt mert elutazott. vártam h jön haza már kívántam, de én ez idő alatt abbahagytam a gyógyszer szedését.

hazajött, taliztunk este a városban és mondta hogy akkor menjünk hozzá. mondtam jó, de én már nem szedek gyógyszert és nem tudunk így szeretkezni, neki kell mostantól a védekezés részét megoldani. (1évig szedtem, ő velem soha nem használt gumit) nem szólt semmit és azt mondta hogy jó akkor csak simogatjuk egymást. de mondtam hogy ennyi idő után abból úgyis csak több lenne és nagyon rossz ha mégse tudunk együtt lenni akkor.

nem értem hogy miért nem volt képes venni egy csomag óvszert mikor 2 bolt is útba esett hazafelé. ennyire nem kívánta a szexet 2 hónap után? kifogásokkal jött h nem szereti a gumit, kényelmetlen stb... azóta nem vett, most szünetel a kapcsolat kicsit.

2011. szept. 14. 08:45
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

iagazad van : A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:06

ha én egy évig az elejétől fogva szedem akkor ő is megtehett volna ennyit, hisz az ő érdeke is. szarul esett, most hanyagolom is őt.

2011. szept. 14. 09:08
 22/42 anonim ***** válasza:
68%
Én is utálom a gumit gyűlölöm! Ha úgy van akkor inkább tényleg legyen csak orális szex vagy kézzel vagy akármi csak gumival ne!!!
2011. szept. 14. 09:12
 23/42 anonim ***** válasza:
79%
Bizony a pasik úgy félnek az óvszertől, mint a tűztől. Ha csak a szádon kiejted ezt a szót, már elmegy a kedvük a szextől. Nekik csak a pillanatnyi élvezet a fontos, a következmények nem érdeklik.
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig ha nagyon akarta volna a szexet, akkor tuti még tolakszik is boltban.

Ha viszont a merevedéssel vannak problémák az óvszer használat miatt, akkor még akár örülj is neki, hogy nem vett.

Nem gondolom, hogy szexéhes p.csának tűntél volna, ha te veszed meg, bár ő valamiért nem akarta. Így talán jobb, hogy nem vetted meg.

25/42 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem el, hogy 2 hónap távollét után ne kívánjon meg a pasid, ha szerelmes beléd. Akkor mindegy neki, hogy gumival vagy bármi mással csak végre legyetek együtt.

Ha kifogásokat keres, ott lehet nincs minden rendben.

Ha nem bírj a gumit, akkor ajánljon fel valami mást, pl beugrik a patikába valami spermicides szerért.

Szóval én azért komolyabban elbeszélgetnék vele, ha hamarosan nem kezdeményez, mert ott már más is lehet nem csak gumi iszony.

2011. szept. 14. 09:14
 26/42 anonim ***** válasza:

Miert egy lanynak a feladata, hogy gumit vegyen, bort stb, sot meg gyertyat is gyujtson, hogy a hangulat biztos, hogy romantikus legyen....

Egy ffi feladata ez, ha valoban szereti a masikat, akkor tegyen is azert, s ne nyafogjon!

2 honap utan, ez azert elgondolkoztato, hogy igy viselkedik, ez az En velemenyem!

Ha mar most a kapcsolat elejen igy viselkedik, akkor 5 ev, 10 ev mulva..?

2011. szept. 14. 09:16
 27/42 anonim ***** válasza:
64%
Mi a férfi feladata te nyomorult h parancsra álljon a farka?! Nem, a férfiaknak is van olyan dolog ami el tudja venni a kedvét a szextől, mint a nőknek a fáradtság meg mittudomén, és ez pl. a gumi!
2011. szept. 14. 09:20
 28/42 A kérdező kommentje:
végülis felmentem hozzá, de nagyon rosszul sült el az este mert nem tudtunk rendesen együtt lenni. 2 hónap után nem ilyennek kellett volna lenni. gyenge volt.
2011. szept. 14. 09:24
 29/42 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Nincs az a pasi aki 2 hónap után nem fal fel egyből. Ha nem gumi akkor más millió lehetőség! Ez mind kifogás.
2011. szept. 14. 09:25
 30/42 A kérdező kommentje:
:( semmi szenvedély nem volt benne. ez a csak simogassuk egymást is olyan semmilyen... nem értem miért nem esett nekem
2011. szept. 14. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!