Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem képes óvszert venni ezért nem szexelünk, szerinted?
2 hónapig nem voltunk együtt mert elutazott. vártam h jön haza már kívántam, de én ez idő alatt abbahagytam a gyógyszer szedését.
hazajött, taliztunk este a városban és mondta hogy akkor menjünk hozzá. mondtam jó, de én már nem szedek gyógyszert és nem tudunk így szeretkezni, neki kell mostantól a védekezés részét megoldani. (1évig szedtem, ő velem soha nem használt gumit) nem szólt semmit és azt mondta hogy jó akkor csak simogatjuk egymást. de mondtam hogy ennyi idő után abból úgyis csak több lenne és nagyon rossz ha mégse tudunk együtt lenni akkor.
nem értem hogy miért nem volt képes venni egy csomag óvszert mikor 2 bolt is útba esett hazafelé. ennyire nem kívánta a szexet 2 hónap után? kifogásokkal jött h nem szereti a gumit, kényelmetlen stb... azóta nem vett, most szünetel a kapcsolat kicsit.
a párom 23 éves de még most sem menne be óvszert venni. Ez van 6 éve. Én elfogadtam ezt. Szerinte ciki bemenni. Én azt mondtam neki sokkal cikibb fiatalon a semmire szülni mint óvszert venni. Most sem megy be felnőtt fejjel,
Nem lehet hogy a te pasid is így van csak nem meri bevallani?
Először én is mondtam neki vegyen, teltek a napok és semmi aztán kinyögte, hogy miért nem.
ezt mondjuk én sem értem a pasiknál
akkor nem gondolják hogy neked milyen kényelmetlen minden nap beszedni valami bogyót ami hosszú távon ugye ki tudja mit csinál veled de őneki 2hó után felhúzni egy gumit már nem oké?? aminek semmi káros hatása nincs.
szerintem is önző volt és jól teszed hogy szünetelsz.
bocsi az offért:
Utolsónak: Miért indig a lány oldjon meg mindent? Persze, szedje azt a sz*rt, amiről esetleg 5-10 év múlva kiderül, hogy nem túl szép hatásai vannak, mert nehogy szegény hapinak be kelljen menni a boltba és kifizetni egy nyamvadt óvszert. A szexhez két ember kell, akkor ne csak az egyik fél oldja meg mindig a védekezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!