Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha barátnőtök a hátatok mögött kibeszélne itt a gyakorikerdesek.hu-n?
Figyelt kérdés
Már 4.szer bukott le hogy a hátam mögött kibeszél itt...szerintetek ilyenkor mit lehet tenni ha én mindig rájövök hogy hazudik nekem??? Mindig azt mondja "tudo,todom"
kezd elegem lenni..szerintetek mit tegyek?
2011. szept. 14. 07:40
11/18 Abidos válasza:
:D lehet nektek fórumon kéne beszélgetnetek vagy chaten és minden gond megoldódna. Ha párod képes volt 4* is lebukni ilyenekkel nem lehet hogy azt akarja hogy lásd ? met talán valami gátlása miatt nem meri a szemedbe mondani. lehet hogy egy msn terápia is segítene.
13/18 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem vagyok híve az msn-ek,facebook kapcsolatnak...igaz Őt is chat-en ismertem meg, de amugy nem szeretem a "szájber" kapcsolatokat...én a hús, vér kontaktus híve vagyok
2011. szept. 14. 08:11
14/18 A kérdező kommentje:
4/3 úgy hogy a gakorikerdesek ugye küldi emailre ezeket a erdekes kerdeseket, és mivel tudtam mi a nick namje itt ezért egyből tudtam hogy Ő az a 4. re is kb így jöttem rá ami tegnap volt...szóval most komoly elbeszélgetés lesz a vége
2011. szept. 14. 08:13
15/18 A kérdező kommentje:
nah mind 1 én itt lezártam magamban ezt az egészet...nem akarok itt nyavalyogni nem vagyok az a "fajta" minden jót
Adjon az Isten!!! Szebb Jövőt!!! Kitartást mindenkinek :)
2011. szept. 14. 08:17
16/18 Abidos válasza:
oks de nem id cyber kapcsolat csak a lakás 2 végében 2 gép és monitor előtt hátha elmondja a bajait de 3 éve jársz vele csak tudod hogy húzd ki belőle mi a baja.
Sok sikert!
17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. szept. 14. 08:26
18/18 anonim válasza:
jól tetted, hogy elmondtad neki, hogy rájöttél és próbáld meg, hogy nyisson feléd, de ne erőltesd. inkább ülj le és hallgasd,amikor ő akar beszélni. ennyit tudtam segíteni. ja és ne vágj a szavába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!