Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részeg ember igazat mondd?
Figyelt kérdés
pénteken részegen azt mondta nekem egy srác,akit egy-két hete ismerek ,hogy "kiütöm az xy-t,és akkor az én barátnőm leszel":)
XY= az a srác akivel előző héten dumálgattam,de hát neki magyarázhattam hogy nem vagyok a barátnője xy-nnak :)
szerintetek?
2011. szept. 13. 22:14
11/22 anonim válasza:
Részegen sírva vallok szerelmet bárkinek.
12/22 anonim válasza:
Én részegen csak az igazságot mondom de csak akkor ha rákérdeznek felesleges infókat nemszoktam odamondani csak úgy max akkor hazudok
13/22 A kérdező kommentje:
nem ütötte ki mert nem engedtem a közelébe :D
2011. szept. 13. 22:32
14/22 anonim válasza:
én részegen mit meg nem tennék egy potyakufircért...
15/22 anonim válasza:
Amit egy reszeg mond, az nem szamit. Ha jozanul is ezt mondja, akkor igaz.
16/22 anonim válasza:
Es megtudtad allitani ? Ugyes ! Azt elhiszed ha en lettem volna reszeg nemcsak XT utottem volna ki hanem meg korulotte levogbol is 10 et ... Reszegen Szekelyfoldon egy kocsmat hajitottam ki de aztan lecsaptak egy bottal es megebredtem a surgosegin 4 cm fejserulessel meg okolrandulassal de azota Pesten is kiutottem par felfujt senkihazit volt amelyiket a noje melol! Itt latszik a 2 ev Francia legio ..de sajna kidobtak mert nem vagyok egesz a fejemmel !! xd
17/22 anonim válasza:
Részegen mentem már rá olyan ronda csajra, hogy besírtam, mikor elmesélték.
18/22 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:25
Ez jó volt én is így vagyok. :DDDDD
19/22 anonim válasza:
22:54...nem csak az a rész igaz,hogy fejen ütöttek?
20/22 anonim válasza:
A részeg mindig igazat mond!Ezt sose feledd ifjú padavan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!