Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részeg ember igazat mond?

Figyelt kérdés
Volt barátom tegnap éjjel felhívott talaj részegen, hogy meg akarja beszélni a dolgokat meg h szeret engem. Szerintetek igazat mondott?
2011. jún. 19. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én részegen mindíg marhaságokat beszélek,és mindenkibe szerelmes leszek XDDD
2011. jún. 19. 11:36
 2/11 lea:) válasza:
én általában igazat mondok, szerintem jobb ha megbeszéled vele:)
2011. jún. 19. 11:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Minden ember más, de általános tapasztalat a gátlások feloldódása, a feszültség csökkenése és az ösztönös dolgok erősödése.

Mellesleg, szeretkezés előtt jól esik egy-két pohár bor ;)

az aktuális helyzetre alkalmazva: Szeret téged, és valószínűleg gyakorlati oka van, amiért nem vagytok együtt (nem vagytok kompatibilisek...), ilyenkor visszavágyik hozzád... az hogy ez neked jó vagy nem az már egyéni szoc. probléma.

2011. jún. 19. 11:41
 4/11 anonim ***** válasza:
ez hülyeség, felejtsd el. én pl. mindig hazudozok részegen.
2011. jún. 19. 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Necces.

Lehet, hogy feloldódtak a gátlásai, és tényleg szerelmet vall.

De lehet, hogy mint az előző hozzászóló, vagy mint én, tud részegen hazudni...

Ráadásul ex. Szóval én a helyedben nem bíznék benne.

2011. jún. 19. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Én részegen őszinteségi rohamot szoktam kb kapni :D

Ettől függetlenül szerintem nincs mit megbeszélnetek.

A felmelegített kapcsolat egy fos, bárki bármit mond. Nyílván megvan az oka, hogy már csak Ex...

2011. jún. 19. 12:39
 7/11 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet általánosítani, hogy minden részeg igazat mond. van, akiből tényleg előjön az igazság, de van, aki ahogy írták is, össze-vissza beszél minden marhaságot. az is lehet, hogy részegen döbbent rá arra, hogy magányos, és ezért hívott, de nem azért mert szeret. engem is volt, hogy hívott exem részegen, de tudtam, hogy nem szeret, mint ahogy nem is szeretett akkor sem, mikor együtt voltunk, inkább csak társaságra vágyott, esetleg dugásra. mondtam neki, hogy 1. felejts el, 2. részegen ne engem zaklass, arra ott vannak az emelt díjas csajok.
2011. jún. 19. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
én minden marhaságot mondok olyankor,meg csinálok.. ami éppen eszembe jut. vagy elkezdek sírni.
2011. jún. 19. 13:09
 9/11 anonim válasza:
100%
Szerintem bátorra kellett innia magát ahhoz, hogy fel merjen hívni és elmondani az érzéseit és hogy mit szeretne. Az én barátnőm is részegen oldott és mindig szerelmet vall józanon ritkán mondja, hogy szeret, de attól még így van. Legalábbis remélem. Mindenesetre érdemel egy kis megfontolást az ügy.
2011. jún. 19. 13:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy régen a barátai azt mondták, hogy ő igazat mond amikor részeg, mert akkor szokták kikérdezni a hülye dolgairól. És ez szöget ütött a fejembe.
2011. jún. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!