Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magának való emberhez hogyan kell közeledni?
''de sötétek vattok''
és még mi vagyunk sötétek?
magának való?
tehát meg szeretnél ismerni egy olyan embert akinek nagyon rossz első benyomása van feléd?
ez csak nekem fura? :D
szerintem is walk with me jól mondja, hogy óvatosan közeledj ,néha menj oda hozzá ,gondolom egy suliba jártok, napi egyszer ha találkoztok álj le vele dumálni, ne csak köszönj neki hanem kérdezgesd. ha látod hogy azért nem beszél választékosan mer "fél" akkor nyugodtan folytasd:D,de ne vidd túlzásba
Én is magamnak való vagyok állitolag.Másként nézem a világot,mint az átlag.Hogyan kell közeledni hozzám???
Másként kell nézni a világot,mint az átlag,de ha így beszélgetnénk unatkoznánk hosszutávon,hiszen egyikünk mindig bologatna.Talán a magának való embert ugy kell hagyni,ahogy van.Én se várom,hogy azt valják amit én,ettől vagyok magamnak való.Na ezt értsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!