Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy magának való emberhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magának való emberhez hogyan kell közeledni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 21:19
1 2
 11/17 krvua ***** válasza:
50%

''de sötétek vattok''

és még mi vagyunk sötétek?

2011. szept. 13. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
"sötét vattok" = hangos zene, gyenge fényben
2011. szept. 13. 21:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Valaki az én kérdésemre is válaszoljon már valami használhatót is,köszönöm!
2011. szept. 13. 21:35
 14/17 life is beautiful ***** válasza:

magának való?

tehát meg szeretnél ismerni egy olyan embert akinek nagyon rossz első benyomása van feléd?

ez csak nekem fura? :D

szerintem is walk with me jól mondja, hogy óvatosan közeledj ,néha menj oda hozzá ,gondolom egy suliba jártok, napi egyszer ha találkoztok álj le vele dumálni, ne csak köszönj neki hanem kérdezgesd. ha látod hogy azért nem beszél választékosan mer "fél" akkor nyugodtan folytasd:D,de ne vidd túlzásba

2011. szept. 13. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
de ha látod rajta, hogy sokadik alkalommal sem akar beszélgetni, akkor veszett ügy
2011. szept. 13. 22:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Legyel visszafogott, nem ramenos de kitarto. Soha ne akard surgetni a dolgokat. Ne varj azonnali visszajelzest, hagyj neki idot. Amikor azt szeretned tudni hogy haladnak a dolgok mindig azt nezd hogy van-e valamilyen valtozas az elozo talalkozashoz kepest.
2011. szept. 13. 23:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is magamnak való vagyok állitolag.Másként nézem a világot,mint az átlag.Hogyan kell közeledni hozzám???

Másként kell nézni a világot,mint az átlag,de ha így beszélgetnénk unatkoznánk hosszutávon,hiszen egyikünk mindig bologatna.Talán a magának való embert ugy kell hagyni,ahogy van.Én se várom,hogy azt valják amit én,ettől vagyok magamnak való.Na ezt értsd meg!

2011. szept. 13. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!