Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a barátnőtök terhes lenne 16 évesen és azt mondaná h nem megy el abortuszra és ha a szülei elakarnák vinni akkor inkább megölné magát!?

Figyelt kérdés
még nem biztos h terhes csak azt mondta ha az lenne akkor inkább megtartaná mert az olyan mintha megölnénk valakit 16 évesen még én sem akarok apa lenni segítsetek mit csináljak h meggondolja magát??
2011. szept. 13. 15:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
68%
16 éves kortól már van diákmunka, nem? Délutánonként, vagy hétvégén...
2011. szept. 13. 17:11
 22/23 Solarian ***** válasza:
24%
Az a baj hogy a barátnőd csak veri a mellét hogy nem öli meg a gyeeket mer asszi ettől intelligensebbnek néz ki- De az látszik h gondolkodni nem tud. Ha tudna rájönne h oké hogy nem öli meg, de örökbe adja azzal a gyereknek is jó, nektek is jó. De ha meg akarja tartani akkor 3 ember életét teszi tönkre. Nevesül: a tiédet az övét és a gyerekét. Ha meg mindenképp meg akarja tartani akkor irass vele valami lemondó nyilatkozatot, hogy te nem akartad hogy a tietek legyen a gyerek, és nem kell gyerektartást fizetned. Aztán ha akarja nevelje. Együtt érzek veled mer énis 16 vagyok, és remélem hogy ilyen többet nem fordul elő veled.
2011. szept. 13. 22:43
 23/23 anonim válasza:
62%

én azt mondom hogy a barátnődnek igaza van nem ölhetitek meg a babát és inkább adjátok örökbe vagy neveljétek fel mint az abortusz

előbb is mondták ott a diákmunka

szerintem ha szakítanál vele akkor csak magad járatod le

mivel azt bizonyítod hogy nem vállalod a következményeket

és evvel nem azt akarom mondani hogyha felcsináltad így jártál viseld a következményeket de ez lenne a helyes szerintem.Melesleg így a szülei szemében talán egy jó pont ha vele maradsz egy ideig még.

2012. aug. 28. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!