Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok ha a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a barátnőtök terhes lenne 16 évesen és azt mondaná h nem megy el abortuszra és ha a szülei elakarnák vinni akkor inkább megölné magát!?

Figyelt kérdés
még nem biztos h terhes csak azt mondta ha az lenne akkor inkább megtartaná mert az olyan mintha megölnénk valakit 16 évesen még én sem akarok apa lenni segítsetek mit csináljak h meggondolja magát??
2011. szept. 13. 15:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
a drága édesanyukád a c'igány :S
2011. szept. 13. 15:58
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Az, hogy nem akarja elvetetni, még nem jelenti azt, hogy apa leszel. Ott van az örökbe adás. Szerintem is értelmetlen megölni egy egészséges kisbabát, amikor rengeteg pár vár újszülöttre, gyakorlatilag rögtön lenne család, aki felneveli szeretetben helyettetek. Sokkal jobb abban a tudatban élni, hogy van egy gyerekem, aki boldog, mert más megtudta neki adni, amit én nem, minthogy lett volna egy gyerekem, akit megöltem, mert önző voltam az örökbe adáshoz. De mindenek előtt vegyetek egy tesztet!
2011. szept. 13. 15:58
 13/23 A kérdező kommentje:
persze veszünk tesztet az örökbeadás dolgot is felvettettem de abban sincsen benne :S
2011. szept. 13. 16:05
 14/23 napietus ***** válasza:
28%

akkor kérdezd meg, miből képzelte eltartani a (reméljük nem is létező) gyerekét? ma, amikor felnőtt, képzett emberek állnak munka nélkül...

ja, csajtól meg MINDENTŐL FÜGGETLENÜL menekülj, vissza se nézz. kínlódjon vele anyukája.

2011. szept. 13. 16:07
 15/23 A kérdező kommentje:
én is ezt kérdeztem tőle és ugyanezzel érveltem de nem hatotta meg :S köszi mindenkinek aki normális válaszokat írt :) és az utolsónak köszi h reméli h nem létező gyerek :)
2011. szept. 13. 16:10
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha meg akarja tartani nem tudsz mit csinálni... Maximum szakíthatsz vele, de akkor is az apja maradsz annak a gyereknek.
2011. szept. 13. 16:27
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Becsülöm az olyan nőket akiknek vannak elvei! Ha egyszer ő megakarja tartani, akkor bizony meg is fogja. Az, hogy te erre gyáván elmenekülnél tőle (mint ahogy itt egy-két emberke írta) gerinctelen dolog lenne! Inkább kezd el szépen gyűjtögetni, mert a babakocsi, kiságy, stb. sokba kerül...

Ja, és ha el is hagyod, attól a gyerek a tied, és ha a tied, akkor bizony fizetni kell a gyerektartást a majdani fizetésedből!

17/F

2011. szept. 13. 16:45
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

Mond már meg kedves utolsó, hogy egy 16 éves miből gyűjtögessen? Én tisztelem a barátnődet mert vállalja a következményeket, de azt neki is be kell látnia, hogy két 16éves nem tud egy babát eltartani. Ha igazán érett lenne a barátnőd bevonna a döntésbe

21L

2011. szept. 13. 16:54
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Csináljatok tesztet... Sok mindent nem tudsz csinálni.
2011. szept. 13. 17:03
 20/23 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 21l az csak egy kis szarkazmus volt...

17/F

2011. szept. 13. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!