Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon gáz, hogy közös fb profilt használunk a párommal?
2-3 ember miatt én sem csinálnék magamnak egy új profilt. Ha a párodat nem zavarja, akkor egyáltalán nem gáz. Szerintem semmi gond nincs ezzel..
Az meg, hogy az első hozzászóló azt írta, hogy 21. század, nem oldalborda vagyunk.. Szerintem ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Ha annak érzed, igen.
Szerintem ha csak pár levél, barátnőkkel beszélgetés kedvéért használod rövid időre, nem gáz. (hacsak nem olvasgatod a barátod privát dolgait)
Mondjuk nem sokból tartana újat csinálni, de te tudod.
Sok idegen férfi írt nekem a sajátomon, nő ismerőseim meg féltékenykedtek, ha esetleg felköszöntöttem a párjukat, és meguntam.
Az msn-nel az a baj, hogy az a kevés barátom nem használja. Csak facebook és semmi más.
És sajnos nem vagyok milliomos, hogy telefonon csevegjünk heti 3-4 alkalommal.
nem ertem ezt az egeszet. ha nem erzed gaznak,akkor egyaltalan minek tetted fel a kerdest ide?! ha pedig gaznak erzed,akkor csinalj magadnak egy sajat profilt! ennyi.
bar en is ellene vagyok ennek a kozos mindennek.miert kell igy ellenorizgetni a masikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!