Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon gáz, hogy közös fb profilt használunk a párommal?
Igen, gáz. A 21. században élünk, itt már a nő nem oldalborda, nem alárendelt, hanem teljes értékű személy.
Egyébként meg miből tart egy profilt fenntartani magadnak? Annyi, hogy nem a párodéba lépsz be.
Egy barátnőm csinálta ezt, közös ímélcím, közös msn, közös facebook. Külföldön élt a barátjával, én pedig gyanakodni kezdtem a srácra. De egyszerűen nem tudtam elmondani a barátnőmnek úgy, hogy a srác ne lássa. Ja meg ha beszéltünk, sosem voltam teljesen biztos abban, hogy a barátnőmmel beszélek, nem pesig a sráccal. Nagyon zavaró volt. Hálisten már abbahagyták.
Szerintem ez az egész Facebook-őrület az, ami gáz. :D Pontosabban, hogy egyáltalán felmerül az, hogy gáz-e, valakinek nincs profilja...
(Megjegyzem, nekem is van, bár alig nézek fel rá. Ettől még nem gondolom, hogy gáz az, ha valakinek nincsen. Nem ettől ember az ember.)
Nézd, ezt te tudod, hogy zavar-e. Nyilván zavar, ha már felmerült a kérdés.
Kb. 3 perc csinálni egy saját profilt, most ez tényleg olyan nagy gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!