Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon gáz, hogy közös fb profilt használunk a párommal?
Figyelt kérdés
Én használom az övét, hogy tartsam 1-2 barátommal a kapcsolatot. Nekem is volt, de töröltem magam.2011. szept. 13. 11:06
11/25 anonim válasza:
Én nem értek egyet vele, hogy közös facebookotok van. Attól, mert egy pár vagytok, te még önálló ember vagy, saját ismerősökkel. Nekem is van fent egy pár akikből csak a férfit ismerem. A csaj számomra idegen, hiába a felesége.Nem is tudom soha, hogy ki nézi, használja közülük az oldalt! Ennyi privát szféra mindkét félnek megjár!
12/25 anonim válasza:
én se értem, hogy ebből miért kell problémát csinálni. Ha te úgy gondolod, hogy gáz, akkor csinálj magadnak másikat, ha bevállalod, akkor nem mindegy, hogy ki tartja gáznak és ki nem?
13/25 anonim válasza:
miért lenne gáz? mi a férjemmel együtt vagyunk fent. xxx Edina és Zoltán... minek külön? én azért szüntettem meg az enyémet, mert vadidegen férfiak is állandóan zaklattak. hát köszi de én a férjemen kívül egyre sem vagyok kíváncsi. így meg tök jó... :)
14/25 anonim válasza:
Gáz.
Másfelől viszont néha kényelmetlen, hogy valamit megosztanék, és mivel a feleségem volt utoljára bent, az ő nevében megy a megosztás. Nem is azok látják, akiknek szánom, az ő ismerőseinek szemében ez érdektelen/visszatetsző...
Csinálj egy profilt, és tartsd fenn!
15/25 anonim válasza:
Szerintem ha még egy saját profilt is feleslegesnek tartasz akkor használhatnád a párod mobilját, email címét, alsógatyáját, borotváját is, személyiből is közöset csináltassatok. Mert minek saját?
De tényleg... nem egy ember vagytok. Van aki nem kíváncsi rád az ismerősei közül, van aki meg nem kíváncsi rá a te ismerőseid közül... valószínűleg ez így van.
16/25 anonim válasza:
Mi lenne ha annak a 2-3 embernek elkérnéd az msn-címét vagy a telószámát mondjuk?! Nem csak a facebookon keresztül lehet kapcsolatot tartani, bármilyen hihetetlen.
17/25 anonim válasza:
azért egy idióta közös közösségi profilt ne hasonlítsál már közös alsógatyához, meg borotvához és hasonló ostobaságokhoz.... :D
18/25 anonim válasza:
Na ácsi-ácsi! Ha csak egy-két ismerősöd van, akkor miért ne lehetne fenntartani miattuk egy fb profilt?! És ha xy csak veled szeretne valamit megosztani az életében, nem pedig a ti életközösségetekkel egyszerre, azzal az egy két jó barátodtól vonod meg a bizalom lehetőségét. Meg egyébként is:Szerinted az is gáz már ha csak pár ismerőse van a fb-on valakinek? Tök fura vagy!
19/25 anonim válasza:
Szerintem mindketten töröljétek magatokat arról a f0s oldalról. Ha egy kapcsolat fenntartásához fácse kell már rég rossz.
20/25 anonim válasza:
Minden kérdésben benne van a válasz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!