Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tettel tudom bebizonyítani, hogy bízhat bennem?
Én nem mondom hogy ez nem fog menni így, vagy szakítsatok... csak annyit mondok: az igazi, jó kapcsolat alapja, a bizalom, és a szeretet. Ha egyik nincs meg... akkor az úgy nem valami jó. Annak ellenére, hogy 2,5 éve vagytok együtt, még mindig nem ismer eléggé ahhoz, hogy teljesen megbízzon benned, és elhigyje, hogy ha neked valami számít az életben, akkor az ő.
Mindenesetre, sokat mondd neki hogy nagyon nagyon szereted, és csak ő kell neked, senki más, meg ilyenek... ha már csak 3 hetente tudtok találkozni.
Én távkapcsolatban élek és párommal hetente találkozunk, van olyan hogy egyik hétvégén nem tudunk találkozni és akkor alig bírom ki... nemtudom ti hogy bírjátok 3 hétig egymás nélkül :S
Sok sikert :)
Volt barátom is ilyen volt..gyanakodott a semmire. (Mondjuk ez hosszú és más sztori.)
Szerintem ülj le vele nézz a szemébe és nyugtasd meg,mondd el az érzéseidet. Ha érezteted vele a szeretetedet,ha tényleg nem adsz okot a gyanakvásra,akkor egy idő után bízni fog benned.
Mert,ha mindig gyanakodni fog ,és nincs oka rá,megöli a kapcsolatotokat.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!