Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan? Minden nő akit szerettem vagy csak bepróbálkoztam kosarat most komolyan ennyire rossz lennék? Lényegében kedves romantikus vok. Ö vékony és tűrhető arc de nem értem mire várnak szőke herceg fehér lovon vmi?
"le fújta a randit arra hivatkozva h fél egy kapcsolattól na?"
Legközelebb mondd azt neki, hogy: tényleg, ma randink lett volna? El is felejtettem, de nem baj, mert közben találkoztam egy nagyszerű csajjal. Szia.
Ha pedig eddig ilyen voltál, akkor légy az ellenkezője. Minden csaj a kedves romantikus pasiról álmodozik, de ha megkapják, egyből nyálasnak tartják és lelépnek az első gyökérrel, aki megalázza őket. Azután persze már jó lenne a kedves gyerek is, de csak addig, amíg helyre nem jön.
Egy darabig ne görcsölj ezen, mert az jön le, hogy neked mindegy már csak nő legyen, még egy gyereket is hajlandó lennél bevállalni.
Hagyd az egészet a francba egy kis ideig. Próbáld meg jól érezni magad stb.
# 23/25
Ezt én sem értem..... ????
Nem tudom miért van így, fáj beismerni de tényleg van benne valami.
Szinte mesébe illő módon bánt velem egy srác, gyakorlatilag megkérte a kezem és megengedte hogy később válaszoljak (mert még csak 16 voltam, ő 26), én meg jól elszúrtam,és megcsaltam egy sátánista-rocker-kinézetű dagadt hapsival.
Megbocsátott, de tönkrement a kapcsolatunk. Azóta már nagyon megszerettem és kész lennék letenni érte az életem meg hűséges lenni hozzá, csak sajnos egyelőre erre nem látszik esély.
20/L
"kérdeztem akkor mi lesz erre nem tudja mondom 1x kérdés 1x választ kérek"
Miért a nőtől kérdezed, hogy mi lesz majd a jövőben? Férfiként??
"nem rinyálok a minap egy szép csajjal akartam össze jönni a ciki az h van gyereke de még azt is bevállaltam vna a csaj azt mondta h tetszem neki másnap le fújta a randit arra hivatkozva h fél egy kapcsolattól na? szval ezt nem értem azt magyarázta h senki se vállalja fel a gyereket és mikor valaki megtenné be ied nem értem!"
Nem kell értened, de itt honnan a francból veszed, hogy veled van a hiba? Jaaaa!
Miért, mindig te szúrsz el valamit, ha valami nem jön össze??? Jaaa, nem hinném, hogy mindig a te hibád.
Mert szerinted ostoba nő nincs, vagy olyan, amelyik meggondolja magát, pedig te mindent jól csináltal?? :D
"de valahogy már kezdek bele fáradni a sok pofonba miközben a szívemet adom annak kit szeretek de ez ma már nem számít csak a felületesség a kocsi a pénz a a helyes kis fiús arc stb... áh pedig sokak szerint sokkal többet érdemelnék de helyette ezeket kapom am nem rinyálok csak itt elmerem mondani a bajaim."
Jól tolod, hogy randizol!! Annyira azért nem ekkl elmerülni az érzelmekben, egy kvázi siemretlen csajnak csak ne add a szívedet... Majd ha megérdemli...
"köszönöm de mióta a női nemhez vonzódom minden nő játszik velem és hogy kerek legyen a történet belém döf 1-et. 20 vok 1 párkapcsolatom sem vólt pedig mindent megtettem képes voltam a kollégista éveimben elverni a csajra a pénzem hogy igent mondjon aztán úgy kértem kölcsön pénzt a haza útra csak 1 bolond vok akit ki használhatnak!!"
Jó, de ha kihasználnak, arról viszont te tehetsz. Soha, de soha ne költs sok pénzt egy nőre. (Max nagyon jelképes apróságokat.) Egy nő érted legyen veled, és kész. Ha a személyiséged nem elég indok neki, akkor fel is út, le is út. Tartsd már magad többre!
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!