Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan? Minden nő akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan? Minden nő akit szerettem vagy csak bepróbálkoztam kosarat most komolyan ennyire rossz lennék? Lényegében kedves romantikus vok. Ö vékony és tűrhető arc de nem értem mire várnak szőke herceg fehér lovon vmi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 21:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne rinyálj már.
2011. szept. 12. 21:52
 12/30 A kérdező kommentje:
nem én szoktam így hódítani rózsa... de 0 sikerrel!
2011. szept. 12. 21:54
 13/30 A kérdező kommentje:
nem rinyálok a minap egy szép csajjal akartam össze jönni a ciki az h van gyereke de még azt is bevállaltam vna a csaj azt mondta h tetszem neki másnap le fújta a randit arra hivatkozva h fél egy kapcsolattól na? szval ezt nem értem azt magyarázta h senki se vállalja fel a gyereket és mikor valaki megtenné be ied nem értem!
2011. szept. 12. 21:59
 14/30 anonim ***** válasza:

"Ma is randiztam 1 csajjal minden 1 es szót úgy húztam ki belőle " ...na ez már rossz, itt már lehet tudni, hogy valamit elb*tál , mert egy csaj megállás nélkül csacsog, és ha már ki kell belőle húzni a szót az azt jelenti nem akar veled beszélni és várja hogy vedd észre magad. De nem mondja ki nyíltan mert nem akar megbántani...

Általában a kedves romantikus fiúk azok csak barátnak jók. De közben a nők ilyen pasira vágynak. Ez benne a vicc :D Én se értem :/.

2011. szept. 12. 22:06
 15/30 A kérdező kommentje:
kösz de ilyen sípús vok ezzel nem tok mit tenni
2011. szept. 12. 22:08
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

másnap le fújta a randit arra hivatkozva h fél egy kapcsolattól na? szval ezt nem értem azt magyarázta h senki se vállalja fel a gyereket

Na ez egy teszt volt tőle. Méghozzá azt akarta letesztelni mennyire vagy tökös és határozott. Talpadra kellett volna állnod és igenis addig győzködni hogy beadja a derekát. No és bizonygatnod, hogy a gyerek nem gond te remekül kijössz vele majd mert bírod a kis lurkókat és ők is téged stb. Tehát arra várt hogy te meggyőzd ezekről, de te nem küzdöttél érte ebből leszűrte hogy nem vagy határozott.

2011. szept. 12. 22:11
 17/30 A kérdező kommentje:
1 napig győzködtem még a húga is de semmi aztán azóta szar rám mindenkinek kötelező átvernie???
2011. szept. 12. 22:15
 18/30 anonim ***** válasza:
Rinya, rinya, rinya... Győzködd tovább, vagy keress mást. Tudom, hogy nem könnyű a csajozás, de személy szerint egyszer sem álltam meg panaszkodni, max magamban duzzogtam egy kicsit de aztán ment tovább a csajozás.
2011. szept. 12. 22:19
 19/30 A kérdező kommentje:
én is azért randiztam ma de valahogy ez nekem nem megy csak kosarat kapok pedig csak 1 normális komoly kapcsolatot keresek ez akkora baj a mai világban??
2011. szept. 12. 22:23
 20/30 anonim ***** válasza:
Nem baj, de ne add fel, mert különben ez lesz a vége amit most csinálsz.
2011. szept. 12. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!