Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem és a megcsalás kizárja egymást?
Nincs mit. Tényleg úgy gondolom, hogy igazad van.
Amiben meg nem értünk egyet, az csak apróság és részlet kérdés a kérdező által feltett kérdés szempontjából.
Akkor abban megegyezhetünk, hogy ha valaki megcsalja a párját, akkor az gerinctelen és nem szereti/szerette az illetőt (soha)
B.angel válasza:
Lehet hogy sok mindenben igazad van, de mindenki követ el hibákat és félrelépéseket függetlenül attól hogy szerelmesek e vagy sem, nem mindig a szerelem az ami befolyásol mindent! Néha más vágyaink erősebbek, és csak azután jövünk rá hogy mennyire is szerettük miután elvesztettük.
Persze, de a csábításnak lehet nemet mondani...
Feljebb írták: "És szerintem nincs olyan, hogy kihagyhatatlan." Szerintem ez így igaz
Követhetünk el hibát és követünk is, de nem mindegy mekkorát és milyet. Van amit meg lehet bocsájtani és van amit nem...
Már máshol kifejtettem, hogy egész egyszerűen nem lehetsz szerelmes, se nem szeretheted az illetőt, ha egy csábítás miatt képes vagy megcsalni. Homo sapiensek vagyunk az Istenért! Gondolkodó emberek, csak tudhatnánk már mi a különbség a között, hogy mondjuk egy kevésbé súlyos párkapcsolati problémát hozzak fel példának: hazudsz az illetőnek mondjuk azzal kapcsolatban, hogy mit gondolsz az anyukájáról, ki nem állhatod, nem tetszik a stílusa, de elfogadod és inkább nem szólalsz meg, mert szereted a párod, aztán egyszer mégiscsak visszahallja a szerelmed. Megbocsájtható!
De a megcsalásra nem mondhatod, hogy: Sorry édes, elcsábultam!
B.angel-nek
Igen, pontosan erre gondoltam én is... csak próbáltam átkötni. :D
Köszönöm, hogy kifejtetted helyettem.
:D
Legalább közös nevezőre jutottunk a részletekben is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!