Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem és a megcsalás kizárja egymást?
A ketto bizony kizarja egymast, akar tetszik akar nem. De, ha tenyleg igazan szeretitek egymast, akkor meg tudjatok oldani. Pl egyutt mentek el swingerklubba. akkor az mar nem megcsalas, hiszen egyutt csinaljatok es meg kozelebb is hoz titeket egymashoz.
Persze a legtobb kapcsolat, es a benne levo emberkek egyaltalan nem biztosak magukban, es az is kizarja az igaz szerelmet. Szoval nem ajanlanam mindenkinek.
Szerelem nem egyenlő szeretettel, de igen a hozzászólók többségének igaza van.
Ha megcsalod lehetsz szerelmes belé... vagyis bizonygathatod, de az csak fellángolás (jobb szó híján írom ezt)
Viszont a szeretet egész mást jelent
Nálam kizárja egymást a két dolog.
És szerintem nincs olyan, hogy kihagyhatatlan.
Az utolsó kommentelőnek:
Nem, nem volt beléd szerelmes, ha megcsalt!!! Ha ezt nem tudják az emberek felfogni, akkor azt hiszem, azt kell mondanom: az élet nem való mindenkinek!
Valamelyik kommentelő ezt írta: Csábítás van, de a kérdés hogy kezeled: és neki van igaza!
Van agyad (feltehetőleg), van szíved (feltehetőleg), szereted a másikat (remélhetőleg), akkor nincs se Isten, se ember, aki meg tudna téged arról győzni, hogy a másik többet nyújtana neked szexben! :) Tehát itt a lényeg az, hogy mivel nem ösztönlények vagyunk (azok az állatok!!!) és fel tudjuk mérni mivel jár az, ha megcsalunk valakit. Akita farka, vagy a p*nája vezérel, az gondolkozzon el magán. Mert az ilyen emberek nem hogy mást nem szeretnek, de magukat se!!
B.angelnek
Teljes mértékig egyetértek veled.
Bár azt hozzáfűzném, hogyha csak szerelmes vagy még képes vagy megcsalni. Attól még szerelmes lehetsz belé... Mivel a szerelem "önző" mindig azt nézed, hogy neked mi a jó, de ha szereted, az már más tészta. :) Akkor már azt nézed neki mi a jó.
Amúgy teljesen igazad van abba amit leírtál.
Köszönöm!
Viszont számomra a szerelem sem önzőségről szól. Szerelmes vagyok és abszolút úgy érzem, hogy inkább ő, az akiért bármit megtennék és nem magamért.
Szerintem a szerelem is szólhat odaadásról és a másik tiszteletéről. Csak nem mindegy KI az, aki szerelmesnek vallja magát. De az is lehet, hogy én amint beleszeretek másba, egyben meg is szeretem..?! Ki tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!