Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, ez a fajta pasi bejon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ez a fajta pasi bejon nektek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy nektek csak a szemet, izmos ferfiak tetszenek?

En magas vagyok, szoke, kekszemu, nem vagyok sportos, inkabb kocka. Kedves vagyok, foleg a lanyokkal.

2011. szept. 12. 11:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%
Azzal nem is lenne gond, hogy magas, szőke, kék szemű és okos. Ez így önmagában nagyon megnyerő képet fest, mindenkinek a fantáziájára van bízva. :) De sajna nálam azért nem lenne esélyed, mert rögtön az elején kiderült, irigységre vagy hajlamos, ahelyett, hogy mondjuk tennél valamit ennek elkerülése érdekében. Az általánosítgatást sem szeretem, bár ez így nem valami tekintélyes információhalmaz rólad :D
2011. szept. 12. 16:49
 22/28 anonim ***** válasza:

Kérdező !

A csajoknak a magas, sportos,atletikus izmos pasik jönnek be ez mindig így volt akármit irkálnak vagy biztatnak ha egy ilyen férfi ismerkedik úgyis megkapja a lányt ha egy éjszakára is akkor is megszerzi.

Az ilyen férfiaktól elájulnak a nők az olyanok is akik itt azt írták hogy nem ez számít igen ez számít.

2011. szept. 15. 15:26
 23/28 anonim ***** válasza:
ha "cuki" vagy akkor igen,de atotl fugg mennyire vagy kocka.mert pl engem olyan nemerdekelne,ha csak a gépekrol meg nemtom mirol tudnál beszéllni.. hány éves vagy? L/14
2011. szept. 15. 15:59
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem értem.

Lehetetlen hogy egy csaj ne bukjon a nem éppen izomtömegekre? A menő rosszfiúkra?

Ez olyan, mintha azt mondanám, nektek csak a Megan Foxok jönnek be.

Hülyeség.

2011. szept. 15. 16:03
 25/28 Mentifantezsvér ***** válasza:
A szoke es kekszem jo pont :D a kedvesseg is :D a kockasag pedig ha nem viszed betegesen tulzasba akkor manapsag teljesen mindennapi...:D
2011. szept. 15. 18:29
 26/28 anonim válasza:
Hát én szeretem az olyan fiukat akik okosak.Szivesen lennék egy ilyen barátja. Nekem bejönnél ezzel a leirással..
2013. júl. 9. 20:52
 27/28 anonim válasza:

Ht azért legyen szálkásan izmos, de ne legyen túlgyúrt

Szval sztem kicsit erősíthetsz, és ne agyra

2013. dec. 15. 12:04
 28/28 anonim válasza:
"Kocka vagyok" arra meg nem gondoltal hogy ma mar vannak kocka lanyok is?:D mar nem hatrany ha szamitogepes jatekokkal jatszol mert nincs mar olyan jatek amivel ne jatsszana egyetlen egy lany sem. Szemely szerint LoLozok es nagyon szeretel suppprtolni szerintem nincs cukibb egy kocka kapcsolatban mint hogy egymas mellett uljetek es o legyen az adcd:)
2014. febr. 28. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!