Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ez a fajta pasi bejon nektek?
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy nektek csak a szemet, izmos ferfiak tetszenek?
En magas vagyok, szoke, kekszemu, nem vagyok sportos, inkabb kocka. Kedves vagyok, foleg a lanyokkal.
Nem jó.
Az a jó, ha divatról, színekről, a VIVÁ-beli E kategóriás műsorvezető csajok hajviseletéről (de csak az "aztaaa de k**** jóóóó" kontextusban), cipőkről, élő szereplős Disney sorozatokról stb. tudsz beszélni. És legalább 7 számjegyű az összeg a bankszámládon.
(Azt' majd ha IRL (azaz nem itt írja magáról, hanem megismerem személyesen) találok egy olyan csajt, akire a fentiek nem igazak, biz'Isten, elnézést fogok kérni.)
Tudod én sokáig informatikusnak tanultam
Szerintem összesen 16 különböző szín van és nincs több.
Aki mást mond annak rossz a szeme.
A barack nem egy szín hanem egy gyümölcs !!!
Szoval nem arrol van szo h kinaiul beszelek neki, hanem egyaltalan van eselyem?
Mar tobb lanynak tetszettem, azt mondjak jokepu is vagyok.
Ha a csajok azt mondjak h amiert nem vagyok eros meg ilyenek akk eselyem sincs(igy altalanossagban) akkor azt MINDIG nagykepusegbol teszik, vagy nem.
ok koszi.
es elegge vezna vagyok, akarmennyit is eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!