Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, ez a fajta pasi bejon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ez a fajta pasi bejon nektek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy nektek csak a szemet, izmos ferfiak tetszenek?

En magas vagyok, szoke, kekszemu, nem vagyok sportos, inkabb kocka. Kedves vagyok, foleg a lanyokkal.

2011. szept. 12. 11:32
1 2 3
 11/28 józsibarát ***** válasza:
61%

Nem jó.

Az a jó, ha divatról, színekről, a VIVÁ-beli E kategóriás műsorvezető csajok hajviseletéről (de csak az "aztaaa de k**** jóóóó" kontextusban), cipőkről, élő szereplős Disney sorozatokról stb. tudsz beszélni. És legalább 7 számjegyű az összeg a bankszámládon.

(Azt' majd ha IRL (azaz nem itt írja magáról, hanem megismerem személyesen) találok egy olyan csajt, akire a fentiek nem igazak, biz'Isten, elnézést fogok kérni.)

2011. szept. 12. 12:15
 12/28 anonim ***** válasza:
47%

Tudod én sokáig informatikusnak tanultam

Szerintem összesen 16 különböző szín van és nincs több.

Aki mást mond annak rossz a szeme.

A barack nem egy szín hanem egy gyümölcs !!!

2011. szept. 12. 12:18
 13/28 A kérdező kommentje:

Szoval nem arrol van szo h kinaiul beszelek neki, hanem egyaltalan van eselyem?

Mar tobb lanynak tetszettem, azt mondjak jokepu is vagyok.

Ha a csajok azt mondjak h amiert nem vagyok eros meg ilyenek akk eselyem sincs(igy altalanossagban) akkor azt MINDIG nagykepusegbol teszik, vagy nem.

2011. szept. 12. 12:19
 14/28 anonim ***** válasza:
Nyugi, biztos találni fogsz valakit ;) Nekem összes párom informatikus volt :D:D és van :D
2011. szept. 12. 12:22
 15/28 dirtboy ***** válasza:
persze hogy van esélyed,most úgyis a kis vézna fiúk a divat,az teszik a lányoknak. (ne vedd sértésnek)
2011. szept. 12. 12:24
 16/28 A kérdező kommentje:

ok koszi.

es elegge vezna vagyok, akarmennyit is eszem.

2011. szept. 12. 12:26
 17/28 anonim ***** válasza:
Van egy olyan idézet hogy."Ha szingli vagy nem azt jelenti hogy nincs senkid hanem azt hogy bárkit meg kaphatsz" Remélem érted ;)
2011. szept. 12. 12:30
 18/28 A kérdező kommentje:
:D
2011. szept. 12. 12:32
 19/28 anonim ***** válasza:
Ezek szerint érted :)
2011. szept. 12. 12:34
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem szegyen,engem is pitagoras tetelevel vettek le a labamrol
2011. szept. 12. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!