Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos lányként már esélyem sincs?
Újabban rengetegen elutasítottak, azzal az indokkal, hogy fiús sportokat űzök (küzdősportok) és hogy az egyáltalán nem nőies, meg egyébként is elég gáz, hogy izmos vagyok. Ne egy testépítőre gondoljatok, körülbelül ilyen alakom van, mint ezen a képen (jobbat nem találtam ami hasonlítana)
ez komolyan olyan gáz? Ma már csak az szép lány, aki maximum 40 kiló? Szépen öltözködöm, adok magamra, valahogy mégis riasztó, ha valaki manapság sportol?
Az izmos nők nem jók. A kiéhezett férfiak persze azt írták ide, hogy tökéletes vagy, de hát ezt csak azért írták, mert ki vannak éhezve a szexre. Ők mindenre azt írják, hogy tökéletes. Még a rondára is.
Az igaz, hogy én is megdugnám a képen szereplő nőt, de nem néz ki valami jól. Semmi többet nem akarnék tőle.
Mégpedig azért nem, mert párkapcsolatra és szexre is a vékony, 40 kilós nők a legjobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!