Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos lányként már esélyem sincs?
Figyelt kérdés
Újabban rengetegen elutasítottak, azzal az indokkal, hogy fiús sportokat űzök (küzdősportok) és hogy az egyáltalán nem nőies, meg egyébként is elég gáz, hogy izmos vagyok. Ne egy testépítőre gondoljatok, körülbelül ilyen alakom van, mint ezen a képen (jobbat nem találtam ami hasonlítana)
ez komolyan olyan gáz? Ma már csak az szép lány, aki maximum 40 kiló? Szépen öltözködöm, adok magamra, valahogy mégis riasztó, ha valaki manapság sportol?
hasonló az alakod tehát két lábad van, két karod meg egy fejed? am. mennyivel nyomsz fekve? :D a válaszom a kérdésedre, de VAN esélyed csak ne legyél izmosabb mint a srác karban és vállban és akkor nem lesz gond...:D
2011. szept. 11. 22:32
13/32 anonim válasza:
Elterjedtek manapság a gyenge hímneműek, nem csoda, hogy azok valamiféle pici, törékeny kislányt akarnak maguk mellé, hisz ők sem sokkal jobbak/erősebbek náluk (értsd jellemre is). Egy igazi férfias férfi nem ijed meg egy nőiesen sportos lánytól. Sőt, az nem is igazán nő, aki fél a mozgástól.
2011. szept. 11. 22:32
14/32 anonim válasza:
22:31 Ha dugni akarnék nem itt lennék hanem vmi szextárs kereső foson. ;)
2011. szept. 11. 22:34
15/32 anonim válasza:
Kifejezetten visszataszítóak a 40 kilós lányok.
Nem mernék beszólni Neked! :)
2011. szept. 11. 22:42
16/32 anonim válasza:
22:32 te viking vagy? nem az ókorban élünk, hogy annál jobb minél nagyobb... a durván kigyúrt csajok tudnák csúnyák lenni, aki még esztétikusan sportos azzal semmi gond nincsen...
2011. szept. 11. 22:43
17/32 anonim válasza:
én is eléggé fiús sportot űztem nagyon sokáig.És én is ezt tapasztaltam hogy nem nőnek tartanak a fiuk.Teljesen lerombolták az önbizalmamat végül összejöttem egy sráccal aki abszolút kocka gyerek abba hagytam a sportolást a kedvéért..Hát te ne tedd ezt..Így is ugyan olyan az alakom csak ép nincsenek sebeim visszahúzódó önbizalom hiányos lány lettem aki sokáig egy senkinek hitte magát azt gondoltam hogy semmiben sem vagyok jó..mindaddig amíg nem találtam egy hozzám illő férfias férfit aki mellett én is gyenge nő lehetek és most már tudom hogy nagyon is értékes és szép vagyok és a mai napig akkor érzem igazán jól magam ha sportolok ez az öröm pedig széppé tesz mindenkit.
2011. szept. 11. 23:09
18/32 Walk With Me válasza:
Ohh, szerintem nagyon vonzó. Nem attól lesz Nő a Nő, hogy rózsaszínt hord és egész nap plázák mélyén üldögél. Szerintem nagyon szexi az ilyen alak, és az meg kifejezetten jó pont, hogy nem vagy ilyen mai normák szerint élő, tipikus "csajos csaj". Érdekes lehetsz, aki meg elutasított ezért, az meg egyszerűen hülye, ne törődj vele.
2011. szept. 11. 23:16
19/32 anonim válasza:
A legszebb lányismerőseim mind sportolnak valamit! mindegy h küzdősport vagy aerobik vagy foci. Általában normálisabbak is mint az ilyen 40 kilós szerencsétlenek.
2011. szept. 11. 23:24
20/32 anonim válasza:
Ha mondjuk hasonlóan nézel ki mint a csaj a képen, akkor azt mondanám, hogy szedjél föl egy 10 kiló pluszt, és én akkor mondanám hogy klassz, de valakinek meg pont ez lenne tökéletes, ami a testalkatot illeti, és igen, vannak olyan esetek amikor valaki rengeteg embernek tetszene, csak pont olyan emberekkel jönne össze, akiknek mégsem tetszik, de gondolj arra hogy az csak néhány férfi a sok millióból, én azt is megértem amikor kicsit elmegy az ember kedve amikor egymás után több ember is vissza utasítja, de ez a legkevésbé sem azt jelenti hogy ne létezne rengeteg férfi akiknek tényleg nagyon tetszenél, ha valaki véleményt mond akármiről, akkor az csak egyetlen egy embernek a véleménye és nem sok ezeré.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!