Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos lányként már esélyem sincs?
Újabban rengetegen elutasítottak, azzal az indokkal, hogy fiús sportokat űzök (küzdősportok) és hogy az egyáltalán nem nőies, meg egyébként is elég gáz, hogy izmos vagyok. Ne egy testépítőre gondoljatok, körülbelül ilyen alakom van, mint ezen a képen (jobbat nem találtam ami hasonlítana)
ez komolyan olyan gáz? Ma már csak az szép lány, aki maximum 40 kiló? Szépen öltözködöm, adok magamra, valahogy mégis riasztó, ha valaki manapság sportol?
Általánosságban lehet, hogy igaz inkább vékony testű, karú lányokat több fiúnak tetszik.
De én szerintem inkább a küzdősportokhoz köthető előítélet az oka mert képen látható nő jól néz ki tehát nem az extrém durva kigyúrt kategória.
A küzdősportolók beképzelt, agresszív vadállatok.
Szerintem is kamu kérdés.
Ha ilyesmi fitnesz modell alakod lenne,akkor a küzdősport edzéseden a konditeremben,meg mindenhol támadnának a férfiak,tehát nem lenne ilyen problémád.
És igen,egy ilyen női test,ami izmos,formás,feszes és az olyan természetű nő aki szeret sportolni,figyel az étrendjére,stabil önbizalma van,igen ritka és megbecsülendő madárka.
Uh nyugodtan elkezdhetsz edzeni,meg étrendet összeállítani.
Nálam lenne esélyed, én a sportos csajokra bukom.
21/F
04:53-nak!
Nem úgy van az :D
Még ha kamu is a kérdés, én a magam példáján tudom, hogy tényleg van abban valami, hogy a férfiak nem nagyon mernek közeledni, pedig én is úgy nézek ki, mint a belinkelt csaj :) Mindig kezdeményez valaki beszélgetést, de csak óvatoskodnak és nem lesz semmi az egészből, pl. a konditeremben.
Képet ucsó:D
Kételkedő vagyok.
:D
Nem kamu a kérdés, nem tudom miért hiszitek...
Ha szerintetek az alakom és a küzdősportok nem hátrány, akkor meg simán kamu kifogással pattintottak le, és valszeg más nem tetszett bennem. Ettől még a kérdés igazi.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!