Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem? Elakar hagyni.17/L
Összejöttem egy 40 éves családapával néhány hónapja nem volt igazi párkapcsolat, de néha romantikáztunk és szeretkeztünk, tehát kezdett kialakulni.
Most abba akarja hagyni ezt a kapcsolatot, el akar dobni.
Bosszúból juttassak bizonyítékot a kapcsolatunkról a feleségének?
"Ám én most nyomozhatnék az ügyben! De nem teszem."
Akkor miért teszel ilyen megjegyzést? Ha valamit megtehetünk, vagy megtesszük, vagy kussolunk és nem villogunk vele.
Ribanc vagy..Mért nem jók a mai 16-18 éves srácok?Mért kell egy 40 éves családos emberrel szexelni??Az meg hogy érző lélek vagy az kit érdekel?Az érzelgősöket is lehet ugyanúgy dobni,mint egy érzéketlent.
Gratulálok 17 éves egy büdös r*banccá változtál.Majd 1-2 év múlva meg majd az út szélén fogsz állni mi?
"Te csak 17 vagy és neki viszonya volt veled ami bűn és szabálysértés mert nem vagy nagykorú ezért simán lecsukják 4 évre ha kiderűl. "
??? És akkor a 18 év alatti párok, azok mind mehetnének börtönbe? Vagy mehetne a 20éves barátom is, mert én még csak 17 vagyok?
Nyomozhatnál, mi?
Először tanulj meg írni. Másodszor meg, akkor csukhatnák le, ha a lány 14 éven aluli, vagyis KISKORÚ.
Eleve hogy volt gusztusod egy apádkorabeli f@szt sz*pni??
Nem vágom. Mind1 is. Remélem tanultál az esetből.
SENKI NEM HAGYJA OTT A CSALÁDJÁT EGY P1NÁÉRT!
Mit vártál? Elválik és feleségül vesz? Hagyd már!
Tudod mit? Mutasd be a szüleidnek! Biztos büszkék lennének a lányukra!
14:18 vagyok
Hagyjátok már, komolyan nagyobb lehurrogást kap, mintha megölt volna egy embert. Ez csak szex, nem a világ vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!