Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted mit tegyek? 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mit tegyek? 20 éves pasi,15 lány

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és tetszik egy 20 éves fiu és én is tetszem neki nagyon de mégcsak az ismerkedésnél járunk és érzem h nagyon bejövünk egymásnak már kaptam tőle ajándékot és irt nekem levelet is (szerelmeslvél félét) szerintetek gáz lenne a körkülönbség főleg hogy még nemvolt pasim és ugye szűz vagyok még...,?
2011. szept. 11. 11:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
miért nem olvassa el a kérdést a sok idiota? 20 és 15 évesekröl van szo konkrétan!!!!
2011. szept. 11. 13:13
 22/28 anonim ***** válasza:

Hát ja!

Én ezt elsőre kiemelném:

Ne foglakozz másokkal.

Nekem az olyanoktól van hányingerem, akik folyamatosan mások dolgába ütik bele az orrukat.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 83%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 14:34

2011. szept. 11. 13:13
 23/28 anonim ***** válasza:
A másik, hogy elég nagy hiba, ha valaki csak magából indul ki, a másik pedig görény.
2011. szept. 11. 13:14
 24/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a kérdező viselkedése, stílusa, gondolat menete. De attól még nem rúgnám agyon egy sikátorban.
2011. szept. 11. 13:23
 25/28 anonim ***** válasza:
95%
figyelj te még gyerek vagy ő meg egy felnőtt, azok a 20on évesek keresnek maguknak 14-16 éves kislányokat akik bénák a saját korosztályukhoz,értelmileg érzelmileg éretlenek,vagy pedig mivel a tiniket könnyebb megfektetni hülyíteni,így felszedik őket,hidd el éveket is képesek várni a szex miatt,vannak ilyen ismerőseim,nekem 19 évesnél fiatalabb lányok szóba sem jöhetnek és még a 19 évesek közül sem sokan 23F
2011. szept. 11. 15:01
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. szept. 12. 19:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Szivesen :)
2011. szept. 12. 19:27
 28/28 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok. Én is 15 voltam mikor megismerkedtem egy sráccal. Ő 21 éves volt. És ez történt 2 és fél éve, azóta együtt vagyunk..:)
2013. júl. 10. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.