Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted mit tegyek? 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mit tegyek? 20 éves pasi,15 lány

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és tetszik egy 20 éves fiu és én is tetszem neki nagyon de mégcsak az ismerkedésnél járunk és érzem h nagyon bejövünk egymásnak már kaptam tőle ajándékot és irt nekem levelet is (szerelmeslvél félét) szerintetek gáz lenne a körkülönbség főleg hogy még nemvolt pasim és ugye szűz vagyok még...,?
2011. szept. 11. 11:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
44%
12:17-nek irányult a kérdés, nem neked.
2011. szept. 11. 12:31
 12/28 anonim ***** válasza:
63%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:24

Honnan veszed azt a baromságot, hogy nincs esélye korabeli csajoknál?? Honnan terjedt el ez? Egyszerűen ő tetszik neki, beél szerelmes. Egy 16 éves nem egy kis gyerek már. Egy 2x meg nem feltétlenül egy bácsi.

Valószínűleg azért ítéled el őket, mert más helyen élsz. Ahol más emberek vannak. Azért, mert néhány 2x éves b..szó havarod csak k..ni tud, néhány 1x éves kis ribi, ettől ők még nem lesznek nem összeillő párok.

2011. szept. 11. 12:43
 13/28 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudtam, hogy az ország más részein a 15-16 évesek nem gyerekek.
2011. szept. 11. 12:45
 14/28 anonim ***** válasza:
63%

Nem mondtam, hogy felnőttek. De ez az 5 év nem nagy korkülönbség. Ha egy 16 éves lány nem tudja eldönteni, hogy mit akar, akkor mindenki el fogja nyomni. Nem megoldás simogatni, hogy szegény kis ártatlan. De az sem, hogy eszét nem használó ribi még...

Nem mondom, hogy ez a legjobb, ha 20 évesek 1x évesekkel vannak. De én is jobban örülnék ennek, ha lenne gyerekem. Elég csak ránézni a 1x évesekre. Persze minden ember más. Ha pedig az a cél, hogy a kislány 18 -ig legalább szűz legyen, akkor sem a 2x évest kell betegezni.

2011. szept. 11. 12:49
 15/28 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Itt is a kis rohadt k..nak hisznek az emberek. Mert a tanárok, rendőrök feltétlen alsóbbrendűek. A tinike meg ártatlan. L...szt. Számító kis görények. Ezt most azért írom, hogy egy 1x évesnek is van agya. Nem bárányka.

2011. szept. 11. 12:52
 16/28 anonim ***** válasza:
65%
Nem a korkülönbség a lényeg. Ha a csaj lenne mondjuk 24, a pasi meg 40, egy szót nem szólnék. De az, hogy 24 éves férfi a 16 éves gyerekekre izgul, az sztem gáz.
2011. szept. 11. 12:54
 17/28 anonim ***** válasza:
65%
12:54-el értek egyet. Ez valóban nem normális.
2011. szept. 11. 12:55
 18/28 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen normális a dolog és nyugodtan járj vele, hisz már te sem vagy kicsi és tudod hogy mit akarsz és mit nem. nyugodtan fogadd a közeledését és ha szeretitek egymást természetesen minden lehetséges. A hasonlo koru csajok is már fiuznak és 5 év szinte semmi , nem is lehet akadálya semminek. Ne gondold hogy csak azt akarja ez nem biztos.
2011. szept. 11. 13:00
 19/28 anonim ***** válasza:
46%
Pedig sok szép 1x éves van. Nem mondom, hogy helyes, ha kapcsolatot létesít egy 24 éves egy 16 évessel. De az sem, hogy meg kell érte hurcolni a 24 évest.
2011. szept. 11. 13:00
 20/28 anonim ***** válasza:
2011. szept. 11. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!