Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok "kutatni"a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok "kutatni"a párotok dolgai között?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy pl ha már minden kötél szakad,mert folyamatosan hazudik,és ti rájöttök?!
2009. ápr. 22. 12:23
1 2
 11/19 anonim válasza:
80%
amíg nem volt OKOM rá,eszembe sem jutott.de amikor már furcsán viselkedett,elszúrta a mobilját,amit sose szokott gyanús volt.azóta rendszeresen ellenőrzöm a telefonját,mert NEM bízok benne.a saját lelkiismeretemet is nyugtatom,hogy nem csal meg.
2009. ápr. 22. 15:34
 12/19 anonim ***** válasza:
hatha rajonnek hogy hazudozna es eltitkol valamit akkor siman...de meg 10honap alatt nem volt ileynre esett
2009. ápr. 22. 16:33
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
én szoktam...tényleg elég szenya dolog mert ha rájönnék hogy ő kutat nálam akkor kiakadnék...de sajnos én szeretek kutatni...bár nem igazán találtam semmit idáig (4 év alatt) telóját mindig átnézem vagy pl edző tatyóját...de volt,hogy elutazott céges buliba és mikor visszajött szagláztam a ruháit..elég kínos de imádom és belehalnék ha megcsalna..tudom ez nem ok és lehet hogy nem is bizonyíték ha nem találok semmit arra hogy megcsal..de ilyen a természetem...:s uppsz :)
2009. ápr. 22. 18:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Most itt aki azt írja, h soha nem kutatott, az a 100%-os válasz, akinél meg akár 1x is előfordult, az le van pontozva? Mert ha így van, akkor írjátok ki a kérdésbe, és akkor csak azok válaszolnak, akik a "megfelelő" választ tudják adni, vagyis hogy soha!
2009. ápr. 22. 19:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Persze,kell is az ördög nem alszik!De nem csak akkor ha minden kötél szakad!Még előtte hogy ne vesztegessünk el sok időt arra akire nem érdemes!Jobb előbb rá jönni!*
2009. ápr. 22. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Amikor éreztem, hogy valami nem oké, beléptem myvipjére.

Azt találtam, amire gondoltam, de azért titkon reméltem, hogy ilyenek meglesznek. Dehát paff.. :S

Ennek ellenére még együtt vagyunk.

2009. ápr. 22. 22:03
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Én senkit nem pontoztam le,sőt egyáltalán nem pontoztam.Szeretem volna véleményeket,amiket megkaptam,és nekem mindd hasznos!!!

Sajna engen az élet kényszerített rá hogy turkáljak a dolgai között.Az igazsághoz mindenkinek joga van,és ha benne nincs annyi gerinc,hogy őszintén elmondjon mindent,akkor valahogyan az igazsághoz kell jutni.Nem vagyok rá büszke egyáltalán...

2009. ápr. 23. 08:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Na mesélj kérdező (:

Nálatok hogy volt ez?

(Amúgy az előző vagyok és a meglesznek az ott nem lesznek akar lenni...)

2009. ápr. 23. 17:02
 19/19 A kérdező kommentje:
9 évig voltunk együtt.(még együtt lakunk,de nem sokáig)Egy ideje már voltak gondjaink,de én szerettem(tem)annyira hogy kértem beszéljük meg.Aztán valami miatt(nem részletezem mert naon hosszú lenne)kirobbant a botrány,de én még akkor is kértem oldjuk meg.Ő hárított,de konkrét választ nem adott hogy miért.Szép lassan kiderült a harmadik,de a mai napig tagadja.. Soha a 9 év alatt nem turkáltam a dolgai között,megbíztam benne.De mikor a szemembe hazudnak az vérlázító!Semmi veszteni valója mégis tagadja.Én meg úgy gondolom jogom van ahhoz hogy tudjam az igazat.
2009. ápr. 23. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!