Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok "kutatni"a párotok dolgai között?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy pl ha már minden kötél szakad,mert folyamatosan hazudik,és ti rájöttök?!2009. ápr. 22. 12:23
1/19 anonim válasza:
Nem, akkor már odáig nem alacsonyodnék...
2/19 anonim válasza:
Én tudom, hogy csúnya dolog, de kutattam egyszer.
3/19 anonim válasza:
Ok nélkül SOHA. A telefon az főleg tabu, én is elvárom, hogy ne olvasgassa az SMS-eimet, vagy nézegesse kit hívtam. Bevallom talán 1szer néztem meg az sms-eit 3 év alatt, de akkor volt okom. Nem találtam semmit. El is szégyelltem magam annyira, hogy soha nem teszek többet ilyet. 21/L
4/19 anonim válasza:
Nincs arra szükség, hogy kutassak. Annyira szarul hazudik (és egyszerűen nem tud leszokni arról, hogy apró dolgokban ne kamuzzon), hogy mindig saját magát lebuktatja.
5/19 anonim válasza:
egyszer mikor otthagyta a táskáját és csörgött benne a másik mobilja.akkro megnéztem mi van még a táskájában..de nem kellett volna,mert egy gumit találtam,holott mi nem is használtunk:S
Egyébként ok nélkül énse kutatnék,nem is merném megnézni a barátom mobilját.az én telom meg le van kódolva, ugyhogy nézegethet amit akar:P
6/19 anonim válasza:
Nekem most nincs párom, de az eddigieknél sose kutattam. Nálam a telefon, stb tabul. Ha hazudik, az úgyis kiderül, én inkább kérdezősködök másoktól, az nekem "legálisabbnak" tűnik.
7/19 anonim válasza:
Ha látom rajta hogy valami nem stimmel, akkor azonnal kutatok utána. Régebben találtam is sms-eket amiket egy lánnyal irogatott, persze azt hazudta hogy az csak egy nagyon jó haver csaj. Utolag meg kiderült hogy vele csalt meg!
Ha valami nem stimm én azonnal kutatok. Tudom nem szép dolog, de ez van!
8/19 anonim válasza:
Én nem szoktam mostanában már, mert rájöttem, h egyszerűen nem tud hazudni :)
9/19 anonim válasza:
Amióta megingott a bizalmam felé,hát bevallom,ritkán de előfordul,ha valamit gyanúsnak találok!
10/19 anonim válasza:
Mióta újra összejöttünk, párszor megingott a bizalmam benne, pár alkalommal beléptem a myvipjére, ez a kapcsolat elején volt, és mivel nem találtam semmit, és bizonyított is, azóta nem történt ilyen. Ok nélkül nem teszem meg semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!