Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Már komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Már komolyan nem bírom. Mit rontok folyton el?

Figyelt kérdés

16/L vagyok. Tudom, hogy fiatal, de kérlek olvassátok el.

Nagyon szeretethiányos vagyok. Mármint vágyok a figyelemre, gyakran a középpontba szeretnék lenni, sok embert ismerni(holott tudoma hátrányait, azokra nem vágyom..)

Mindig irigykedve nézek a szép lányokra, stb..

Még nem volt fiúm. Valahogy mintha rám máshogy tekintenének mint a többi lányra.

Nem tartom valami szépségnek magamat, barátnőim se mondták azt, hogy szép vagyok, hanem, hogy aranyos, édes, cuki. Szóval értitek.

Na és volt egy fiú haverom aki megtetszett. NAgyon jóba lettünk, nekem nagyon bejött és ezt elmondtam neki. Azt mondta maradjunk barátok. Egész nyáron csak Ő kellett nekem, nagyon magam alatt voltam, nem volt életkedvem, stb. Elment másik suliba. Aztán most ahogy elkezdődött a tanév megtetszett egy fiú. De nem csak helyesnek tartottam, hanem napokig rá gondoltam, órán se tudtam figyelni, és visszajött az életkedvem csak róla beszéltem és vigyorogtam mint a vadalma...azután kiderül hogy van barátnője...Most itt vagyok szomorúan, már nem tudom mit csináljak. Egyszerűen műr komolyan bele fogok betegedni ebbe, nagyon higányzik egy fiú aki szeretne, stb.

Mit csináljak, hogy ne kelljen ennyire? Rengeteg fiúba beleszeretek aki néz, mert megörülök, hogy van aki szeret a fiúk közül...

Most mit tegyek? Kérlek segítsetek. Lehet, hogy piti ügynek tűnik, de lelkileg nagyon megvisel ez az egész, nem akarok többet szenvedni már nembírom,ennyi bőven elég volt...

2011. szept. 9. 17:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Javítás: "de cép vagyol...", így értelmes. Már amennyire ezt értelmesnek lehet nevezni, de ezek a mai fiatalok ilyen hülye nyelvezetet fejlesztettek ki maguknak.
2011. szept. 9. 19:39
 12/21 A kérdező kommentje:

NAgyon köszönöm a válaszodat.

Régen piszkáltak, és ez sajna levitte az önbizalmamat. :) Nem értem mire volt jó, de mindegy..:)

Tudom,h ogy belül kellene rendezni a dolgokat járok pszichológushoz, de egyszeráen tudatosan szenvedek, nem akarok de mégis csinálom, csak a sajnát igazamat fogadom el, egyszerűen olyan mintha semmiből nem lenne kiút..:(

NAgyon köszönöm a válaszodat, picit megnyugodtam tőle:)

2011. szept. 9. 19:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen, a piszkálódás sok embernél lelki sérülést okozhat, gondolom, érzékenyebb típus voltál. Hogy ez mire volt jó? Semmire, viszont az emberek olyanok, hogy ha van valaki a környezetükben, akibe belerúghatnak, akkor belerúgnak. Vannak az "áldozat" személyiségtípusú emberek, akikkel megtörténik az ilyesmi, és általában ők érzik sz*rul magukat ettől, pedig nem is tudják, hogy mit követtek el. Nem követtek el semmit, egyszerűen rájuk szálltak, mert a viselkedésükkel, a félénkségükkel tálcán kínálták magukat az áldozat szerepére (leggyakrabban tudtukon kívül és akaratuk ellenére). Gondolom, a külsőddel csesztettek, ezért sem alakulhatott ki nálad a normális önértékelés. Amúgy erre a legjobb megoldás tényleg az, ha elereszted a füled mellett a megjegyzéseket, és akkor egy idő után nem fog számítani, hogy a barátnőid esetleg nem mondják neked, hogy szép vagy, mert te akkor is tudni fogod, hogy az vagy. Előbb-utóbb úgyis felhagysz a szenvedéssel, viszont senki más nem segíthet rajtad, csakis te. Majd eljön az az idő, amikor úgy érzed, hogy elég, és nem csinálod többé. Ha minden fiúba "beleszeretsz", aki rád néz, akkor az baj, mert érződik rajtad a szeretethiány, és olyan, mintha "pitiznél" egy jó szóért vagy egy kedves pillantásért. Jó, ha a nőknek is van önbizalmuk. Egyébként kiút van, ráadásul te még fiatal vagy, nem maradtál le semmiről, és biztosan össze fog jönni valami. Nem hinném, hogy csúnya lennél, ráadásul buta sem lehetsz, ami máris nagy előnyöd a hülyep*csákkal szemben.
2011. szept. 9. 20:02
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat.

Örülök, hogy van aki ennyire megért, és ilyen szép vélemény tudott mondani:)

Tudom,h ogy el kell engedni a fülünk mellett, csak ugye igen nagy a tinik körében mostanában ez a kiközösítés, lenézéses stílus...:/

MAgamon segíthetek ez igaz, csak sodrom magamat a szenevdésbe, ezért is van az orvos, remélem ő is segít majd ebben.:)

Köszönöm tényleg a válaszodat, elgondolkodtató volt, és segített is valamelyest:D

2011. szept. 9. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit, és örülök, ha segíthettem. A kiközösítés tényleg csúnya dolog, de pont a ti korosztályotok a legrosszabb ebből a szempontból, a középiskolás kor az egyik legnehezebb szakasz az életben, megy a klikkesedés, a megvetés. Az megoldás lehet, ha pl. megmutatod nekik, hogy nem fáj, ha bántanak, és nem érdekel téged a kiközösítés, nélkülük is tudsz boldog lenni. Egyébként meg amit fent leírtam, az részben saját tapasztalat is volt, és tudom, mit jelent szenvedni.
2011. szept. 9. 20:13
 16/21 A kérdező kommentje:

És mostmár minden rendben?:)

Sajnos tényleg ez a korosztály ebből a szempontból az egyik legrosszabb...:)

2011. szept. 9. 20:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem, nincs minden rendben, de talán alakul valami. :) Végül is régebben én is úgy voltam, hogy nagyon hiányzik egy lány, aki szeret, de most már nagyjából elfogadtam azt is, hogy esetleg nem fog szeretni senki.

Igazából ez a 16-18 körüli korosztály azért ilyen, mert mindenki bizonyítani akar, mindenki keresi önmagát, létrejönnek kis klikkek, és a legtöbben tartozni akarnak valahová, sokan csak azért, hogy ne közösítsék ki őket. Sosem fogod tudni mindig mindenkivel elfogadtatni magad, és úgyse lesz olyan, hogy valaki ne mondjon rosszat rólad. Viszont meg kell tanulnod megkülönböztetni a jogos kritikát a rosszindulatú vádaskodástól, illetve azt is, hogy hogyan tudod feldolgozni és figyelmen kívül hagyni azt, ami jogtalan. A legfontosabb, hogy azoknak igyekezz megfelelni, akiket szeretsz, legfőképpen pedig saját magadnak.

2011. szept. 9. 20:27
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Hidd el, hogy neked is sikerülni fog. Olyan nincs, hogy vlakinek ne jöjjön össze, ha keres talál, tudom, hogy ez így van.:)

Igen, a megfelelési vágy, sajna ...:/ CSak nem éppen a legjobb ez a dolog, sokan lelki sérültek is.:S

2011. szept. 9. 20:40
 19/21 anonim ***** válasza:
A lelki sérülteknek nehezebb, eleve nagyobb a bizalmatlanságuk, gátlásosabbak, önbizalomhiányosak stb. De tényleg csak akkor leszel sikeres, ha önmagadnak meg tudsz felelni, és akkor már nagyobb lesz az önbizalmad is. Egyébként ha valami olyan van, amit ki szeretnél adni magadból, akkor írj privit nyugodtan, meghallgatlak.
2011. szept. 9. 20:54
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségedet.:)

ÉS teljesen igazad van.:) Lehet, hogy fogok írni, és ha tudok szívesen segítek én is.:)

Még nem írok, most ez lehet, hogy furán fog hangzani, de a "betegséghez" tartozik, hogy elég nehezen tudok írni akár egy üzenetet is idegeneknek, ill. nehezen nyílok. Szóval meg kell gondolnom, erről nem tehetek.:(

2011. szept. 9. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!