Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában mindig megbánt barátnőm, szerintetek bunkó lennék?
Figyelt kérdés
Mostanában mindig megbánt barátnőm eddig imádtam vele lenni mostmár annyira nem is várom h találkozzunk pedig tényleg szerettem, most megyek el kicsit hosszabb időre, szerintetek ha meghuznám és utána otthagynék 1 5000est a táskáján nagyon besérülne vagy csak örlödne?2011. szept. 9. 16:53
11/13 anonim válasza:
neked az óvodában trágya volt a jeled 8-/
12/13 anonim válasza:
Szerintem a fagyit is bicskával eszi.
Egyébként én az ilyen pasit úgy tarkón csapnám,ott maradna.Egy papucsállatkába több érzelmi intelligencia szorult,mint a kérdezőbe...agyilag 10 éves kb.
13/13 anonim válasza:
Ez nem megoldás.Igen bunkó lennél.Ezt mondd el neki hogy te szereted csak mostanában valami nem jó és ezért elmész egy kis időre mert egyedül szeretnél lenni hogy mindketten lenyugodjatok és átgondoljátok hogyan legyen tovább. És így legalább nem lesz veszekedés.Hanem várni fogja hogy visszagyere. De ha meg szó nélkül eltünnél mikor visszajönnél akkor jönne egyből a veszekedés.Szerintem ezt kerüld el inkább és beszéld meg vele
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!