Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet olyat, hogy akarattal, önszántából kiszeressen valaki valakiből?
Konkrétan rólam lenne szó. Felejteni akarok, de annyira szerelmes vagyok belé, mint az elején, pedig másfél éve vagyunk együtt, de nem valami jó a kapcsolatunk.
Miért megy ez másnak könnyen, nekem meg egyáltalán nem?
Köszönöm utolsó, pontosan ezért (:
Nem várom a szakítást, egyáltalán nem várom, de tudom, hogy rövid időn belül be fog következni. Már próbáltunk mindent, szüneteltünk, újrakezdtünk, próbáltunk nem veszekedni, próbáltuk nyitott kapcsit, de egyre rosszabb lett. És fiatalok is vagyunk még nagyon..
Köszönöm az eddigi válaszokat (:
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:58
El sem tudom képzelni hogy bírtad..
Utolsó: Egy szóval sem írtam sehol, hogy szakítani akarok. Csak szimplán tudom, hogy a közeljövőben be fog következni.. és nem én fogok szakítani.
Amúgy én vagyok a lány..
Kort meg nem szívesen írok, mert akkor úgy fogtok ítélni, és nem akarom megint végighallgatni azt, amit az összes ilyen kérdésemnél...
Köszi, hogy válaszoltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!