Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet olyat, hogy akarattal, önszántából kiszeressen valaki valakiből?

Figyelt kérdés

Konkrétan rólam lenne szó. Felejteni akarok, de annyira szerelmes vagyok belé, mint az elején, pedig másfél éve vagyunk együtt, de nem valami jó a kapcsolatunk.

Miért megy ez másnak könnyen, nekem meg egyáltalán nem?

2009. ápr. 21. 20:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért akar szakítani mert látja, hogy nem működőképes a kapcsolat a távolság miatt. Azért nem tud szakítani, mert szerelmes.
2009. ápr. 21. 22:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, pontosan ezért (:

Nem várom a szakítást, egyáltalán nem várom, de tudom, hogy rövid időn belül be fog következni. Már próbáltunk mindent, szüneteltünk, újrakezdtünk, próbáltunk nem veszekedni, próbáltuk nyitott kapcsit, de egyre rosszabb lett. És fiatalok is vagyunk még nagyon..

Köszönöm az eddigi válaszokat (:

2009. ápr. 21. 23:44
 13/15 anonim ***** válasza:
figyelj, amint korabban irtam, a mi kapcsolatunk is ilyen volt, bar en 23 vagyok. Szoval a 1,5 evbol 9 honapig egyutt eltunk, aztan pretty much tudtuk, hogy vege lesz, mert en hazajottem, o meg masik orszagban maradt es mar tapasztaltuk milyen 3 havonta 1szer talalkozni. Az en taktikam nem ez volt, mi imadtuk egymast, en ki akartam minden pillanatot elvezni es nem mar akkor elhidegulni, amikor egyutt vagyunk, igy viszont iszonyatosan, sot meg annal is fajt, amikor nemreg vege lett. nem tudom, mi a legjobb taktika, en azt javaslom, minel hamarabb szakitsatok es egy ideig megcsak ne is kommunikaljatok, igy lehet csak az erzelmeknek halvanyodni...de ez attol is fugg, mennyyire voltak erosek.
2009. ápr. 21. 23:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha szakítani akarsz vele, akkor annyira nem szeretheted. Egyébként fiú vagy vagy lány? Hány éves vagy?
2009. ápr. 23. 17:11
 15/15 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 23:58

El sem tudom képzelni hogy bírtad..

Utolsó: Egy szóval sem írtam sehol, hogy szakítani akarok. Csak szimplán tudom, hogy a közeljövőben be fog következni.. és nem én fogok szakítani.

Amúgy én vagyok a lány..

Kort meg nem szívesen írok, mert akkor úgy fogtok ítélni, és nem akarom megint végighallgatni azt, amit az összes ilyen kérdésemnél...

Köszi, hogy válaszoltatok.

2009. ápr. 23. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!