Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet olyat, hogy akarattal, önszántából kiszeressen valaki valakiből?
Konkrétan rólam lenne szó. Felejteni akarok, de annyira szerelmes vagyok belé, mint az elején, pedig másfél éve vagyunk együtt, de nem valami jó a kapcsolatunk.
Miért megy ez másnak könnyen, nekem meg egyáltalán nem?
Minnél kevesebbszer látod annál könnyebben megy.
Gondolataid pedig tereld olyan dolgokra, amiket szeretsz, de nem vele kapcsolatosak.
minél jobban akarod,annál jobban nem fog menni. sírd ki magad utánad,hagyd magad kicsit szomorúnak lenni,de ne sokáig, riadóztasd a haverjaidat, menjetek el szórakozni,bulizni,kösd le magad,hogy ne gondolj arra akit el akarsz felejteni. akár keress másik kiszemeltet;)
egyébként biztos hogy nem lehet ezt a kapcsolatot már megmenteni?
Csak idő kérdése. Lehetőleg ne találkozz vele. És ne nézegesd a képeit, próbálj nem gondolni rá.
Fordítsd a figyelmed más dolgokra.
Tényleg.. ez kimaradt. Távkapcsolat, így se láttuk egymást gyakran, szóval ez nem probléma.
Viszont ahhoz hozzászoktam, hogy hogyha hazajövök, akkor ő is ott van gépnél, egyből elmeséljük egymásnak, hogy mi történt aznap.. Barátaimmal se mentem nagyon sehova, mert mindig gép előtt ültem - miatta.
Így mit lehet tenni? :S
Ha kitörlöd msn-ről, akkor sokkal könnyebb lesz, ez biztos.
Ha nem törlöd akkor...
Mikor csak feljön már eszedbe jut minden:S.
Nem jó az.
Ha minnél előbb el akarod felejteni, akkor töröld ki és ahogy már írta is valaki mozdulj ki, szakadj el a géptől is.
Buta gondolkodás már bocsi.
Minek akarsz kiszeretni belőle, ha még jártok? Miért szakítanátok? Ha a szakítást várod, akkor meg nem jobb, ha el is felejted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!