Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki az első szerelmi csalódás után nem képes újra szeretni?
Figyelj, az élet nem lóverseny, az élet hosszú. Lassú léptekkel kell járni, de azok legyenek biztosak. Ne akarj mindent egy ugrással elérni, nem erről szól az élet. A szerelem majd jön akkor amikor. Ha nem akarsz ismerkedni, akkor nem kell. 15 éves vagy, nem maradtál le semmiről, majd később ismerkedsz akkor. Fedezd fel önmagad, azt aki vagy, éljél, csinálj amit szeretnél. :) A szerelem miatt ne aggódj 15 évesen.
24/F, gondoltam leírom, mindig csak azt látod hogy 91% :D
Nekem is van most a környezetemben több korombeli lány, tegnap elkísértem az egyiket haza, jót sétáltunk, jót nevetgéltünk, kicsit ráéreztünk egymásra, de nem éreztem hogy akkor én itt most csókolózni szeretnék vagy bármi. De jó volt vele, majd idővel látom, hogy mi lesz mi nem, de nem szabad erőltetni. Tegnap valaki azt mondta, hogy lehet azért nem találok most barátnőt, mert nem egyre koncentrálok, hanem többre. Mondjuk egyikre sem nyomulok, csak finoman próbálkozom nagy ritkán. Na nem baj.
24/F
Ez hülyeség. Sok benned a blokk. Milyen magas, szerelmes leszek-e, mit szólnak a többiek.
Az első ne érdekeljen, nem jelent semmit.
A második kiderül akkor ha már benne vagy a kapcsolatban.
Az utóbbi meg tényleg a leszarható kategória, maximum irigyek a többiek. Semmi közük hozzá, hogy te mikor kivel miért.
Amíg ezeket nem küzdöd le, addig nem lesz szerelem. Nem csak vele, mással sem. Mert ilyen alapon mit fog szólni hozzá anyukád, apukád, barátnőid, stb. Ne más miatt keress magadnak párt, hanem magad miatt. Ne másnak akarj megfelelni, hanem magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!