Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lányok miatt változik meg, mit tegyek?
4en vannak fiúk és vagy 25 lány az osztályban. Mióta divat lett a converse meg az ilyen emósabb cuccok ilyeneket hord. Van pár osztálytársa akik követik ezt az emós vonalat és azóta hord ő is converse cipőt csőgatyát még a legsötétebb napon is napszemüveget..hü.lye karkötőket amiknek semmi értelmük,hogy egy bőrdarab van rátekerve..
Hülye zenéket kezdett el hallgatni de csak azután miután az osztálytársai kiposztolják fészre aztán tovább linkeli nekem is,hogy ez milyen jóó..közben eddig rockot hallgatott..
Mióta menők a drága fényképezők és a sok hülye tini p.icsa fotózza magát meg menőz vele ő is akar egyet..,de nem azért,mert menő hanem mert ő ért hozzá- mondja ő..
Msnre avatarnak ilyen hülye emós fejet vágó animációkat tesz ki..
Kezd elegem lenni ezekből. Olyan bunkó is lett. Szerintem a csajoknak akar bejönni,mert imádja az emós kinézetű csajokat..és azoknak az ilyen dolgok jönnek be.
Mit csináljak vele?
18 éves...nem valami kis 15-16..:@
gecc ez kemény:D
Bocs értelmesen nem tudok válaszolni, én azt hittem ezek már kihaltak:D
:( szerintem csak be akar vágódni náluk.
Mondta is,hogy szeretné ha converset hordanék mer az jól állna nekem meg csőgatyát..meg inget. Meg ilyen hülye rózsát a hajamba,mert az szép egy csajon. Kezd idegesíteni,hogy most változzak meg kül nem fogok neki bejönni vagy mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!