Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változik meg a barátom ha a barátainkkal vagyunk és miért más ha kettesben? (többi lent)
A barátommal, ha kettesben vagyunk, bujik, édes, imádnivaló, és persze bunkózik is, de ez természetese nálunk, mert imádjuk egymást húzni, szivatni. De amint a haverjaival, vagy az én haverjaimmal vagyunk, megváltozik. Nem ölel át, nem csókol meg, néha igen, de igen ritka. Barátnőm szerint szégyenlős társaságban. Azért kérem h segítsetek, mert könnyen besérül és nem tudok vele beszélni, tehát adjatok tanácsokat kérlek, mert ő az első barátom és nem értem miért viselkedik így és nem értek a férfiakhoz... nekem túl bonyolultak :D
L/17
Nem téged nem mer felvállalni...
El ne hidd már.
Saját magát nem meri. :)
A barátommal lassan fél éve együtt vagyunk, és nekem is vannak ilyen problémáim!
Ha kettesben vagyunk, olyan édes tud lenni. Tök sokat hülyülünk, romantikázunk meg minden, de mikor összefutunk valakivel városban vagy esetleg itt van nálunk akkor a szüleim illetve a haverok előtt olyan rosszul bánik velem. Nem is az, hogy rosszul, hanem csak egy valakinek néz. Jó mondjuk szüleim előtt bújni is szokott, de mások előtt mond néha olyanokat amik nagyon rosszul esik. Lehet hogy csak a haverjainak akarja bemutatni, hogy mégis milyen laza, vagy nem is tudom... Én szóvá tettem ezt a barátomnak, de azt mondta hogy nem is ilyen. Lehet ezt már észre sem veszik, de mi nők érzékenyek vagyunk, és egy kisebb rosszabb szóval is meglehet bántani minket.:S Én azt ajánlom, hogy beszéld meg ezt a barátoddal! Legyetek őszinték egymással, mint mi.:)
E.
Nos, szeriontem sem, az hogy nem mer felvállani, mert mikor elbizonytalanodom, a hevrjai mondják, hogy amióta vekem van, azóta pozitív irány ba változott. De at igaz, hogy velem is iylenkor bunkózik, s amikor visszavágok, akkor besértődik. Mi is fél éve vagyunk együtt és azóta már próbáltam megbeszélni vele, ugan ez, hogy ő nem ilyen... lehet az utolsónak iagaz van... köszönöm :D
azt hogy érted 2. hogy nem meri magát felvállani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!